MYSTERIEUZE DRAMASERIE ONVERMINDERD POPULAIR OP NETFLIX: 'VETTE AANRADER!'

Na lovende reacties vlak na de release van Anthracite (2024) op Netflix, is de geheimzinnige serie deze week nog steeds enorm populair op de streamingdienst. Zelfs zó erg, dat de nieuwe Franse mysteryserie nog altijd omhoog kruipt in de top 10.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Zo goed!'

De Netflix-serie over een mysterieuze sekte die een ravage aanricht in een klein dorpje wordt massaal bekeken en staat inmiddel op plek 3 in de top 10, vlak achter het megapopulaire Baby Reindeer (2024) en de Noorse serie Midtsommernatt (2024). De positieve reacties blijven binnenstromen op X/Twitter: ''Ik kijk graag naar een serie waarvan ik niet meteen weet wie de moordenaar is. Anthracite op Netflix is zo goed".

Perfecte zondebok

In 1994 haalt de massale zelfmoord van een sekte in een klein dorpje in de Alpen de krantenkoppen. Dertig jaar later richt de moord op een vrouw, die werd gedood volgens de rituelen van deze vreemde gemeenschap, een ravage aan in het delicate evenwicht dat door de bewoners is hersteld.

De perfecte zondebok, Jaro Gatsi, een jonge delinquent die naar de bergen is gekomen om zijn leven weer op de rails te krijgen, wordt al snel beschuldigd van de moord. Hij is vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen en krijgt daarbij onverwachte hulp van Ida, een excentrieke nerd die op zoek is naar haar vermiste vader. Ze zullen zich snel realiseren dat hun betrokkenheid bij deze zaak niets te maken heeft met toeval en dat de antwoorden die ze zoeken geworteld zijn in de geheimen van hun eigen verleden...

2024-04-23T15:50:49Z dg43tfdfdgfd