'MOTHER OF THE BRIDE' OP NETFLIX: ALLES OVER DE ROMANTISCHE KOMEDIE MET BROOKE SHIELDS

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe romantische komedie Mother of the Bride (2024), met Brooke Shields en Miranda Cosgrove in de hoofdrollen. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe Netflix-film.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dochter gaat trouwen

Wanneer Lana's dochter Emma terugkeert van een jaar in Londen, heeft ze groot nieuws voor haar moeder: ze gaat trouwen. Op een eiland. Volgende maand! Het wordt alleen maar erger wanneer Lana ontdekt dat de mysterieuze man die het hart van haar dochter heeft gestolen toevallig de zoon is van de man die het hare jaren geleden heeft gebroken.

Trailer Mother of the Bride

Bekende cast

Hoofdrolspeelster Brooke Shields kennen we van romantische films als Un amore americano (1994) en A Castle for Christmas (2021). Cosgrove is voor velen beter bekend als Carly in iCarly (2007–2012). Enkele jaren geleden werd daar reboot iCarly (2021–2023) van gemaakt. Overige rollen zijn voor Law & Order-acteur Benjamin Bratt, Lucifer-actrice Rachael Harris en A Cinderella Story-ster Chad Michael Murray.

Volgende week op Netflix

Mother of the Bride is vanaf volgende week donderdag 9 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-05-05T08:51:40Z dg43tfdfdgfd