MODEL VLUCHT UIT CALIFORNIë VANWEGE BELASTINGEN EN DAKLOZENCRISIS

Het 34-jarige model Kristen Louelle Gaffney heeft genoeg van Californië en verhuist.

Gaffney hekelde de daklozen- en drugscrisis in Californië als reden voor haar en haar echtgenoot, Super Bowl-kampioen Tyler, om met hun drie kinderen naar Nashville, Tennessee te verhuizen.

+ Video: Lewis Hamilton rijdt in Nissan Skyline R34 GT-R door de straten van Tokio en schokt het internet

+ Video toont hoe een T-80 tankfabriek er van binnen uitziet

De verhuizing werd specifiek toegeschreven aan de daklozencrisis, veroorzaakt door een stijging van de kosten van levensonderhoud, wat een onveilige omgeving voor Gaffney creëerde om haar jonge kinderen groot te brengen.

Gaffney, geboren in San Diego, uitte in een interview met Fox News haar frustratie over het beleid van president Biden, gouverneur Gavin Newsom en lokale overheden, die volgens haar de problemen verergeren.

“Hoe meer we beweren, en ik gebruik het woord beweren met nadruk, dat we deze mensen helpen, lijkt het alsof de situatie alleen maar erger wordt”, zei Gaffney.

Gaffney zegt dat ze veel belasting heeft betaald en beledigd was door politici die om meer vroegen.

“Waarom zou iemand een stuk van mijn harde werk moeten krijgen?”, vroeg ze, verwijzend naar burgemeester Karen Bass van Los Angeles, die rijke inwoners smeekte om te betalen voor huisvesting voor daklozen.

De campagne LA4LA werd aangekondigd door Brass tijdens haar toespraak eerder deze week. De burgemeester beweerde dat de daklozencrisis bedrijven en klanten wegdreef, de stad geld kostte aan belastingbetalers en veiligheidsproblemen creëerde.

De Gaffneys sluiten zich aan bij een groeiende lijst van beroemdheden die Californië verlaten.

Acteur Scott Baio verruilde zijn herenhuis van $4 miljoen in Californië voor een leven in Florida om dezelfde redenen als de Gaffneys.

Sylvester Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin onthulden hun verhuizing naar Florida in februari, maar noemden misdaad niet als reden.

Met informatie van NYpost. Deze inhoud is gecreëerd met behulp van AI en beoordeeld door het redactieteam.

The post Model vlucht uit Californië vanwege belastingen en daklozencrisis appeared first on Instafamosos.

2024-04-20T12:07:30Z dg43tfdfdgfd