MINISERIE OP NETFLIX DOET DENKEN AAN 'SUCCESSION': 'MAAR BIJ LANGE NA NIET HETZELFDE NIVEAU'

Een vastgoedmagnaat gaat heel ver om weer aan de top te komen in A Man in Full (2024). De nieuwe duistere miniserie op Netflix doet kijkers door het zakelijke drama denken aan Succession (2018–2023). Toch vallen de reacties tegen...

Andere handige Netflix-pagina's:

Stelt teleur

De reacties zijn niet mals en A Man in Full scoort daardoor slechts 52% op Rotten Tomatoes. Critici snappen niet hoe zulke grote sterren zijn gestrikt voor dit 'middelmatige' project. Vooral het einde stelt teleur volgens velen. Daardoor mag de serie dan enigszins lijken op Succession, qua niveau is het allesbehalve vergelijkbaar.

De serie is zeker leuk en goed gemaakt, en Daniels alleen al maakt het de moeite waard om te kijken. De serie mikt lager dan de roman en slaat meestal goed aan.

Bill Goodykoontz, Arizona Republic

Dit heeft zijn waarde als je getalenteerde acteurs hun scènes en elkaar wilt zien doorkauwen, maar als het eenmaal voorbij is, denk ik dat je het moeilijk zult vinden om je te herinneren waarom het überhaupt gebeurde.

Chris Joyce, Movies and Munchies

Hoewel A Man in Full veelbelovend begint, valt deze miniserie - net als de hoofdpersoon - tegen het einde uit elkaar.

Rob Owen, Pittsburgh Tribune-Review

Er zijn hints naar Succession - familieproblemen, gepraat over geld, Croker die schreeuwt over "the Boeing" - maar de serie is bij lange na niet van hetzelfde niveau. Je wacht tot het drama zich uitbreidt, maar dat gebeurt nooit echt.

Anita Singh, Daily Telegraph

Imperium

Wanneer vastgoedmagnaat Charlie Croker in Atlanta plotseling failliet dreigt te gaan, botsen politieke en zakelijke belangen als Charlie zijn imperium verdedigt tegen degenen die proberen munt te slaan uit zijn val uit de gratie.

2024-05-05T07:51:28Z dg43tfdfdgfd