LOVENDE REACTIES VOOR 'FURIOSA: A MAD MAX SAGA' MET ANYA TAYLOR-JOY EN CHRIS HEMSWORTH

We gaan terug in de tijd met de actiefilm Furiosa: A Mad Max Saga (2024) van regisseur George Miller. De prequel van Mad Max: Fury Road (2015) met Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth kan nu al rekenen op lovende reacties van critici: "Furiosa is echt héél goed."

Prequel

De franchise van Mad Max krijgt na Fury Road een nieuw vervolg in de vorm van een prequel. De rol van Charlize Theron wordt in Furiosa overgenomen door The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy en we zien Chris Hemsworth in de rol van Dementus.

Eerste reacties

De nieuwe actiefilm kan nu al rekenen op veel positieve reacties van critici - vooral op een unieke actiescène. Furiosa: A Mad Max Saga gaat pas in première tijdens het filmfestival van Cannes, maar we kunnen ons nu al verheugen op de release:

Tocht door woestijn

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa (Taylor-Joy) meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus (Hemsworth). Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Speelduur

Ook is inmiddels de speelduur van Furiosa: A Mad Max Saga bekendgemaakt. Het zal de langste film uit de franchise worden, want de prequel duurt 2 uur en 28 minuten. Een flinke zit dus! Furiosa: A Mad Max Saga is vanaf 23 mei in de bioscoop te zien.

2024-05-07T07:58:34Z dg43tfdfdgfd