KOMT ER EEN SEIZOEN 2 VAN 'BABY REINDEER' OP NETFLIX?

Op Netflix is nu populaire Britse serie Baby Reindeer (2024) te zien, naar het waargebeurde verhaal van hoofdrolspeler Richard Gadd. Voor iedereen die de zeven afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: komt er een tweede seizoen van de Britse serie? In dit artikel gaan we in op al het nieuws rond een mogelijk nieuw seizoen.

Andere handige Netflix-pagina's:

Vrouwelijke stalker

Wanneer een worstelend komiek een kwetsbare vrouw vriendelijk benadert, ontstaat er een verstikkende obsessie die hun beiden levens dreigt te verwoesten...

Komt er een tweede seizoen van Baby Reindeer op Netflix?

Ondanks de enorme interesse in de Britse dramaserie, lijkt een tweede seizoen onwaarschijnlijk. De serie is namelijk een miniserie, wat inhoudt dat het (hoogstwaarschijnlijk) bij één seizoen zal blijven. Het komt maar zelden voor dat een miniserie alsnog wordt verlengd met een tweede seizoen, zoals ooit bijvoorbeeld gebeurde met Tiger King (2020–2021). Een tweede seizoen voor Baby Reindeer zit er waarschijnlijk dus niet in, maar je weet het nooit bij Netflix. Ondertussen blijf je hier op de hoogte van al het nieuws omtrent een mogelijk nieuw seizoen.

2024-04-29T09:13:20Z dg43tfdfdgfd