JUVAT WESTENDORP EN HOLLY MAE BROOD SCHITTEREN OP EERSTE BEELDEN VAN NIEUWE ROMCOM

Ben je je relatie zat en heb je geen zin in gedoe? Dan is er De Break-Up Club (2024), een iniatief dat met recht te mooi is om waar te zijn. De eerste beelden van de gloednieuwe Nederlandse romcom zijn nu te zien, en tonen hoe oprichter Juvat Westendorp na het opzetten van de club een kritische journaliste achter zich aan krijgt.

Mooi voorkomen

Het bedrijf van Dylan en partner-in-crime Mike loopt prima, tót Zoë zich ermee bemoeit. "Het gaat om jou", staat er in gesierde letters op de homepage van het bijzondere zaakje. Dat gaat Zoë te ver, en ze zorgt ervoor dat ze bij Dylan mag meelopen. Haar doel: voorkomen dat deze mooimaker nog langer geld verdient aan het 'leed van anderen'...

Herkenbaar duo

Regisseur Jonathan Elbers (Only You (2023)) kan voor The Break-Up Club rekenen op twee gewaardeerde Nederlandse acteurs: Juvat Westendorp (Happy Single) is de verkoper, Holly Mae Brood (The Takeover) de journaliste. Ook Oscar Aerts, Birgit Schuurman, Sarah Bannier, Han Oldigs en Cynthia Abma zijn in de film te zien.

Lijkt dit een titel in je straatje en pak je sowieso wel vaker een romcom van Nederlandse makelij mee? Dan kun je vanaf 12 september in de bioscopen terecht. Duurt (te) lang? Houd de film op je watchlist en ontvang tezijnertijd een notificatie.

2024-05-02T06:54:43Z dg43tfdfdgfd