JERRY SEINFELD MAAKT INDRUK OP NETFLIX MET NIEUWE KOMEDIE: 'HEEL VEEL GELACHEN'

Jerry Seinfeld verscheen deze week op Netflix in een bizar waargebeurd verhaal: Unfrosted: The Pop-Tart Story (2024). De komedie wordt gelijk volop bekeken op de streamingdienst en vooral de hoofdrolspeler maakt indruk.

Andere handige Netflix-pagina's:

'Geen goede film, toch heel veel gelachen'

De Netflix-film scoort momenteel slechts 23% op Rotten Tomatoes, wat een behoorlijk slechte score is. Toch zijn critici niet alleen maar negatief. Velen benadrukken hoe grappig de film is en hoe "de vrolijkheid aanstekelijk" is. Een goede film lijkt het dus niet, maar absoluut vermakelijk.

Naar de meeste maatstaven is Unfrosted geen "goede" film. En toch ... heb ik gelachen. Heel veel.

Chris Evangelista, Slashfilm

De bijrollen zitten vol met topcomics die duidelijk plezier hebben. Voor het grootste deel is de vrolijkheid aanstekelijk.

Russ Simmons, KKFI-FM (Kansas City)

Het acteerwerk is cartoonachtig: aangenaam breed uitgemeten sketch-comedy, waardoor Jerry er helemaal in past. [...] Unfrosted is op zijn eigen manier een typische komische film. Hij haalt overal zijn neus voor op zonder per se ergens in te geloven. Toch heeft het een aangename knapperigheid.

Owen Gleiberman, Variety

Aan het roer van een cast vol virtuozen op het gebied van komische timing, zorgt Seinfeld voor optredens die, voor het grootste deel, ingetogen zijn, waardoor de belachelijkheid van de opzet effectief wordt verhoogd door het eerlijk te spelen.

Sheri Linden, The Hollywood Reporter

Ontbijtgranen

In deze nieuwe film van en met Jerry Seinfeld neemt Netflix ons mee terug naar het Michigan van 1963. Kellogg's en Post, gezworen rivalen op het gebied van ontbijtgranen, strijden met elkaar om een gebakje te maken dat het ontbijt voor altijd zal veranderen.

2024-05-04T07:17:35Z dg43tfdfdgfd