JENNA ORTEGA VERRAST FANS DOOR POPULAIRE NETFLIX-SERIE TE VERLATEN

Fans werden deze week verrast met goed en slecht nieuws in één. Een van de meest bekeken series maakt zijn terugkeer. Netflix komt met Jurassic World: Chaos Theory (2024), een animatieserie die volgt op Jurassic World: Camp Cretaceous (2020–2022). Jenna Ortega, tegenwoordig voornamelijk bekend van Wednesday (2022– ), is in de oorspronkelijke serie te horen als Brooklynn, maar lijkt gedood te worden in de eerste 10 seconden van de nieuwe trailer.

Het einde van Brooklynn

Een groot deel van de cast zou terugkeren voor het vervolg, inclusief Paul-Mikél Williams, Sean Giambrone, Kausar Mohammed, Raini Rodriguez en jawel, ook Ortega. Ortega's terugkeer lijkt echter van korte duur. De angst die fans hadden na de trailer is bevestigd door Netflix. Brooklynn zal niet terugkeren in de serie. Ook Ryan Potter verlaat de serie. Zijn personage Kenji zal vanaf nu worden ingesproken door Darren Barnet.

Valstrik

Fans van de serie willen het maar niet geloven. Brooklynns vertrek zou de serie absoluut verpesten. Een ander vermoedt dat de trailer fans probeert te misleiden en dat Brooklynn uiteindelijk weldegelijk zal terugkeren. Hoewel er geen reden bekendgemaakt is waarom Ortega de serie verlaat, heeft het vermoedelijk iets te maken met de stijgende populariteit van de actrice. De latina krijgt de afgelopen maanden de ene na de andere rol aangeboden, dit zal ongetwijfeld geleid hebben tot druk op de agenda.

Jurassic World: Chaos Theory is vanaf 24 mei te zien op Netflix

Wednesday

Momenteel is Ortega druk in de weer met opnames voor Wednesday seizoen 2. Naar verwachting verschijnen de nieuwe afleveringen dit jaar nog op Netflix. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

2024-05-04T16:34:02Z dg43tfdfdgfd