INSTAGRAMPOST VAN 'OUTER BANKS'-STER DOET VERMOEDEN DAT SEIZOEN 4 HET LAATSTE KAN ZIJN

Vorige week onthulde Netflix-CEO Ted Sarandos dat het vierde seizoen van Outer Banks (2020– ) dit jaar nog op de streamingdienst zal verschijnen. Een bericht op sociale media van Chase Stokes heeft de euforie echter een beetje ingedempt. Fans maken zich naar aanleiding van zijn foto's en beschrijving zorgen dat het de laatste keer zal zijn dat hun favoriete personages in actie te zien zijn.

Te oud?

Outer Banks is een van Netflix' meest populaire series en het enthousiasme naar aanleiding van details over de releasedatum van de nieuwe afleveringen is dan ook groot. Door de jaren heen is het de vraag geweest hoe lang de serie door kan blijven gaan. Hoe lang is het nog aannemelijk dat deze, inmiddels volwassenen, de rol van tieners kunnen blijven spelen? Nu Stokes een sentimenteel bericht heeft geplaatst, beginnen fans het ergste te vrezen.

Dankbaar voor de afgelopen 5 jaar

De acteur heeft vier foto's geplaatst waarvan vooral de laatste zorgen oproept. Op de laatste foto zien we de vier oorspronkelijke Pogues samen over de bekende steiger lopen. Stokes schrijft er het volgende bij:

Het is echt moeilijk om de afgelopen vijf jaar te verwerken, maar mijn hart loopt over. Dank je. Dank aan jullie allemaal. Ik ben voor eeuwig dankbaar en erkentelijk. Ik proost op 5 jaar lang werk aan deze serie.

Chase Stokes

Meer ervaring en behendiger?

Het heeft de Pogues drie seizoenen gekost om de El Dorado-schat te vinden. Zouden ze de nieuwe schat dan werkelijk binnen 1 seizoen gevonden hebben? Of is er helemaal niks aan de hand en nam Stokes slechts een momentje om te reflecteren op zijn voorbije jaren als John B?

2024-05-04T14:18:40Z dg43tfdfdgfd