HOOFDROLSPELER DEBUTEERT ALS REGISSEUR IN ZESDE SEIZOEN 'VIRGIN RIVER'

Het mag dan nog een tijdje duren voor het zesde seizoen van Virgin River (2019– ) op Netflix verschijnt, de opnames van de geliefde dramaserie zijn wél weer bezig. Een nieuwe crewfoto van de makers toont een bekend gezicht in een nieuwe rol: hoofdrolspeler Martin Henderson mag zich namelijk voor het eerst met de regie gaan bemoeien.

Bekend gezicht

Wie Virgin River sinds het begin volgt, kent Henderson als Jack Sheridan, de charmante restauranteigenaar die als een blok valt voor Mel (Alexandra Breckenridge). De voorbije seizoenen heeft de acteur zich volledig gegeven vóór de schermen, maar daar gaat nu verandering in komen. Niet gevreesd, Jack blijft gewoon, maar Henderson gaat zich nu ook inspannen als serieregisseur.

Extra functie

Op een recente crewfoto wordt de acteur met zijn nieuwe (bij)baantje in de spotlights geplaatst:

Hoeveel afleveringen Henderson precies regisseert en welke, is nog niet geheel duidelijk, maar de eerste zes afleveringen worden in ieder geval door andere makers onder handen genomen. Henderson heeft dus een regierol gekregen in de tweede helft van het seizoen, aangenomen (in lijn met de berichtgeving van verschillende media, red.) dat er ditmaal 10 nieuwe afleveringen in aantocht zijn.

De opnames van het zesde seizoen lopen nog tot en met eind mei. Omdat het seizoen (nog) niet op de releaselijst van Netflix voor 2024 staat, is de verwachting dat de langverwachte afleveringen in 2025 zullen verschijnen. Houd de serie dan ook op je watchlist, zodat je als eerste op de hoogte bent van verder releasenieuws.

2024-04-23T09:04:48Z dg43tfdfdgfd