“HET ANDERE WAS OOK KLEIN...”: ARBEIDER SLOOPT VERKEERDE HUIS VOLLEDIG (VIDEO)

We schrijven februari 2012, in België. We duiken een stukje terug in de archieven en herinneren ons met een glimlach op onze lippen dit verhaal dat voor veel opschudding zorgde in Namen.

Olivier Colot, kraanmachinist van beroep, had het verkeerde huis met de grond gelijk gemaakt. Destijds legde hij, enigszins verbijsterd door zijn enorme blunder, uit dat hij de opdracht telefonisch had gekregen, waardoor er een misverstand ontstond: “Ik zei tegen mezelf dat we de opdracht gingen uitvoeren. Maar blijkbaar heb ik het verkeerde huis gesloopt. Het is ook een klein wit huisje, net als het andere (dat gesloopt moest worden)”, vertrouwde hij de televisiezender RTL info toe.

Pas aan het einde van de dag, tijdens een gesprek met zijn baas, werd de kraanmachinist op de hoogte gebracht van de gemaakte fout. Zijn baas vroeg hem immers of alles goed was gegaan en of er niet te veel rommel op straat lag... De man, verrast door deze vraag, benadrukte dat het onmogelijk was dat de straat rommelig was, aangezien het huis wel heel erg ver weg was verwijderd van de straat. “Toen beseften we dat we een vergissing hadden gemaakt.”

De eigenaar werd financieel gecompenseerd voor de schade.

(FVDV for Tagtik/Illustration: Unsplash)

 

Blijf op de hoogte van al ons nieuws op MSN en abonneer je door op 'volgen' te klikken hierboven naast ons logo.

2024-04-24T07:15:17Z dg43tfdfdgfd