GROTE FLOP SCOORT VERRASSEND GOED OP NETFLIX EN VEROVERT PLEK IN DE TOP 10

Disquiet (2023) mag dan een enorme onvoldoende scoren op IMDb, toch weet de bovennatuurlijke thriller veel kijkers te trekken op Netflix en staat de film daardoor nu in de top 10 populairste films van het moment op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Toch heel veel kijkers

En dat is opvallend, want critici maakten de film met de grond gelijk toen deze afgelopen jaar uitkwam. Daar lijken Netflix-abonnees zich niet al te druk om te maken en geven de film alsnog een kans. Maar dat hadden ze volgens sommigen beter niet kunnen doen, want als abonnees de film eenmaal opzetten, komen ze van een koude kermis thuis - zoals verwacht: "Wat een verschrikkelijk slechte film".

Bovennatuurlijke thriller

Na een vreselijk ongeluk ontwaakt Sam in een afgelegen, mysterieus ziekenhuis. In plaats van hulp te krijgen, merkt hij op dat er sinistere krachten aan het werk zijn die proberen te voorkomen dat hij ooit vertrekt. Hij ontdekt dat hij niet de enige gevangene is. Terwijl hij probeert te achterhalen wat voor soort ziekenhuis dit is, komt hij in contact met anderen die ook uit deze nachtmerrie willen ontsnappen.

2024-04-16T11:37:20Z dg43tfdfdgfd