GLOEDNIEUW DRAMA VAN 'ME BEFORE YOU'-REGISSEUR NU TE ZIEN OP NETFLIX

Op Netflix kijk je vanaf vandaag naar een inspirerend verhaal in The Beautiful Game (2024), met niemand minder dan de Oscargenomineerde acteur Bill Nighy in de hoofdrol. De dramafilm staat nu op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Spits Vinny

De nieuwe Netflix-film volgt een team van Britse dakloze voetballers, onder leiding van hun coach Mal (Bill Nighy), die van Londen naar Rome reizen om deel te nemen aan een wereldwijd jaarlijks voetbaltoernooi: The Homeless World Cup.

Op het laatste moment besluiten ze de getalenteerde spits Vinny (Micheal Ward) mee te nemen, maar hij moet zijn eigen problemen en verleden onder ogen zien om het team te helpen de beker te winnen en verder te gaan met zijn eigen leven.

Bill Nighy

De nieuwe Netflix-film is geregisseerd door Thea Sharrock, die ook Me Before You (2016) en The One and Only Ivan (2020) maakte. Hoofdrolspeler Bill Nighy kennen we topfilms als Love Actually (2003), About Time (2013) en Page Eight (2011). De overige rollen zijn onder anderen voor Rain Man-actrice Valeria Golino en Top Boy-acteur Micheal Ward.

The Beautiful Game nu op Netflix

The Beautiful Game is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

2024-03-29T06:40:22Z dg43tfdfdgfd