'GLADIATOR 2' NAAR VERLUIDT VOOR HET EERST VERTOOND: 'SPANNEND EN OSCARWAARDIG'

Volgens bronnen heeft Gladiator 2 (2024) voor het eerst een testvertoning gehouden voor een publiek. Deze vertoning vond plaats in Las Vegas en blijkbaar was de film een gigantisch succes. De film zou zijn beschreven als spannend en absoluut Oscarwaardig.

Het wachten waard

Eerder deze maand werd de eerste trailer van de film achter gesloten deuren vertoond op CinemaCon. Op de eerste beelden was te zien hoe Paul Mescal het opnam tegen een neushoorn, een groep agressieve bavianen en de heftig gespierde Pedro Pascal. Regisseur Ridley Scott heeft geen twijfels over zijn nieuwe film. Als je het hem vraagt is Gladiator 2 zo mogelijk nog spectaculairder dan de eerste film. "Het is het wachten zeker waard."

In de voetstappen van

Afgaande op de eerste reacties na de testvertoning heeft Scott gelijk gehad. De eerste film werd in het jaar 2000 verkozen tot beste film van het jaar. Zowel Russell Crowe als Joaquin Phoenix werden genomineerd voor een Oscar naar aanleiding van hun acteerprestaties, waarvoor Crowe zelfs een gouden beeldje mee naar huis nam. Ook Scott werd genomineerd, in de categorie beste regisseur. Helaas verloor hij van Steven Soderbergh die genomineerd was voor zowel Traffic (2000) als Erin Brockovich (2000). Al met al werd het een feestelijke avond voor zowel cast als crew. Gladiator won 5 Oscars van de 11 nominaties. Zal Gladiator 2 in de voetstappen treden van Gladiator? En is het na 4 nominaties dan eindelijk tijd voor een Oscar voor Scott?

Gladiator 2 draait vanaf 21 november in de bioscoop.

2024-04-28T15:25:09Z dg43tfdfdgfd