GENOTEN VAN 'EL CASO ASUNTA'? BEKIJK OOK DEZE 5 SPANNENDE SPAANSE SERIES OP NETFLIX

Heb jij ook zo genoten van de duistere Spaanse serie El caso Asunta (2024) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 Spaanse series die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van El caso Asunta.

Andere handige Netflix-pagina's:

5. Perdida

Een 5-jarig meisje, Soledad, verdwijnt op mysterieuze wijze in Valencia, Spanje zonder enig spoor achter te laten. 13 jaar later wordt de vader van het meisje, Antonio, opzettelijk gearresteerd in Bogotá, Colombia nadat hij meerdere bolletjes cocaïne heeft gesnoven om haar verblijfplaats te vinden. Hij zit achter de man aan die zijn dochter jaren geleden heeft ontvoerd.

4. O sabor das margaridas

Agente Rosa Vargas (Maria Mera) van de Guardia Civil, de Spaanse Koninklijke Marechaussee, start een onderzoek naar de verdwijning van een tienermeisje in het stadje Murias. Als duidelijk wordt dat er een seriemoordenaar actief is, moet Rosa de dader zien te vinden. Tot grote schrik komt ze erachter dat het onderzoek in verband staat met haar eigen verleden.

3. El cuerpo en llamas

De serie start in mei 2017, wanneer de verkoolde resten van politieagent Pedro (José Manuel Poga) worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix (Barcelona). Wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog en seksuele schandalen aan het licht brengt, trekt de zaak de aandacht van het grote publiek. Twee collega-politieagenten blijken betrokken te zijn: Pedro's partner Rosa (Úrsula Corberó) en haar ex-vriend Albert (Quim Gutiérrez)

2. El desorden que dejas

De serie speelt zich af in de landelijke omgeving van Galicië en combineert twee tijdlijnen van de leraressen. Raque is de nieuwe lerares die net is aangekomen op de middelbare school van het dorp. Viruca is de lerares met een tragisch einde die Raquel moet vervangen na haar zelfmoord...

1. La chica de nieve

De thrillerserie speelt zich af in Malaga in 2010 tijdens de Drie Wijzen-parade. Wat een magisch moment had moeten zijn, loopt al snel uit tot een nachtmerrie voor de familie Martín wanneer hun dochter Amaya plots verdwijnt in de menigte. De beginnende journaliste Miren begint een onderzoek waar ook inspecteur Millán mee bezig is. Ze zullen niet stoppen tot het meisje is gevonden. Waar is Amaya Martín?

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

2024-05-07T05:13:09Z dg43tfdfdgfd