GELIEFDE POLITIESERIE 'THE ROOKIE' KRIJGT OOK ZEVENDE SEIZOEN

Liefhebbers van The Rookie (2018– ) hebben voorlopig nog wat om naar uit te kijken. Waar Netflix begin deze maand kon uitpakken met het vijfde seizoen van de politieserie, zijn kijkers in de VS al aan seizoen 6 toe. Inmiddels is bekend dat de makers ook groen licht hebben voor de opnames van een zevende seizoen.

Nu te zien

Wie volledig bij is met de serie, ziet in de nieuwste (in Nederland toegankelijke) afleveringen hoe hoofdrolspeler John Nolan opnieuw oog in oog staat met seriemoordenaar Rosalind Dyer. Verder werken agenten Bradford en Chen undercover met detective Lopez en de Las Vegas Police Department om leiders van een grote criminele onderneming te arresteren.

Uitgesteld vervolg

Het actuele zesde seizoen van The Rookie wordt in de VS uitgezonden door televisienetwerk ABC, dat al sinds het begin voor de komische reeks verantwoordelijk is. De release werd nota bene nog een paar maanden vertraagd door de Hollywoodstakingen, want normaal gesproken ging een nieuw seizoen meestal in de herfst uit. Het is nog niet duidelijk wanneer het zesde seizoen in Nederland zal verschijnen.

Datzelfde geldt dan natuurlijk voor het aangekondigde zevende seizoen, maar liefhebbers van de serie hebben alle reden om op een latere release te hopen; tot nu toe verschenen alle seizoenen op Netflix, en ook Videoland heeft de rechten om The Rookie te mogen vertonen.

2024-04-16T07:22:02Z dg43tfdfdgfd