GEEN NIEUWE ACTEUR VOOR ROL VAN OVERLEDEN CHANCE PERDOMO IN 'GEN V'

Het personage van acteur Chance Perdomo zal niet te zien zijn in het nieuwe seizoen vanGen V (2023– ). Hij overleed afgelopen maart in een motorongeluk. De superheldenserie zal dus niet een nieuwe acteur zoeken voor zijn personage.

Nalatenschap eren

"Terwijl we onze weg zoeken na het verlies van Chance Perdomo, is iedereen bij Gen V vastberaden om de beste manier te vinden om zijn nalatenschap te eren", is te lezen in een verklaring vanuit de makers van Gen V. Perdomo speelde de rol van Andre Anderson in het eerste seizoen van de superheldenserie.

Geen andere acteur

"We zullen de rol niet opnieuw casten, omdat niemand Chance kan vervangen", vervolgt het statement. "In plaats daarvan hebben we de tijd en ruimte genomen om de verhaallijnen van seizoen 2 opnieuw vorm te geven nu we in mei starten met de productie. We zullen Chance eren dit seizoen."

Productie uitgesteld

De opnames voor het tweede seizoen werden door het overlijden van de acteur lange tijd uitgesteld. De productie zal nu dus in mei beginnen. De serie op Prime Video zal in andere vorm verder gaan, maar natuurlijk krijgen we nog meer te zien uit het universum van The Boys (2019– ). Wanneer seizoen 2 van Gen V te zien is, is nog niet bekend.

2024-05-06T15:26:26Z dg43tfdfdgfd