FLORENCE PUGH NEEMT VOLGERS MEE ACHTER DE SCHERMEN VAN 'THUNDERBOLTS'-FILM

De opnames van Marvelfilm Thunderbolts (2025) zijn in volle gang. Black Widow-ster Florence Pugh is erbij en doet op de set in Atlanta wat officieel - dat zul je net zien - helemaal niet mag: ze geeft haar volgers een inkijkje achter de schermen.

Vertrokken acteurs

Goed nieuws over Thunderbolts was de voorbije maanden spaarzaam. De opnames werden in 2023 uitgesteld vanwege de Hollywoodstakingen, waarna begin dit jaar bekend werd dat Beef-acteur Steven Yeun het project had verlaten. Ook Ayo Edebiri moest worden vervangen.

Marvelfamilie

Inmiddels lijkt de zon eindelijk weer te schijnen voor de makers, want in februari zijn eindelijk de opnames begonnen. Een van de sterren van de film wordt Florence Pugh, die zich via Black Widow en Hawkeye (2021) bij de Marvelfamilie voegde en nu dus ook zal meespelen in Thunderbolts. De film gaat over een groep superschurken die op missie moet voor de regering, een premisse die al snel aan Suicide Squad doet denken.

Verboden toegang

In een video op Instagram verrast Pugh haar regisseur Jake Schreier door met haar eigen camera de set op te lopen. "Wat kan ik hiervan laten zien?", vraagt ze zich keer op keer af, waarbij het antwoord luidt: "eigenlijk niets". "Misschien word ik er wel met een rugbytackle uitgewerkt", grapt ze als ze Schreier met haar 'sneak peek' confronteert.

Verlate release

Het is de bedoeling dat Thunderbolts in 2025 in de bioscopen gaat verschijnen. In eerste instantie was dat de zomer van 2024. In de VS staat de Marveltitel nu op de roller voor 2 mei volgend jaar. Wil je op de hoogte blijven? Klik de film dan vast in je watchlist.

2024-03-28T10:08:23Z dg43tfdfdgfd