FINALESEIZOEN 'SWEET TOOTH' KRIJGT TRAILER EN RELEASEDATUM OP NETFLIX

Netflix heeft de trailer gedropt waar fans van Sweet Tooth (2021– ) al een flink tijdje op wachten. Het verhaal van Gus komt tot een einde, lieten de makers vorig jaar definitief weten; het is dus de hoogste tijd voor een eerste indruk van de afloop.

De weg naar Alaska

Een opsporingsbevel van een jongen met een hertenkop hint naar wat er in het slotseizoen op het spel staat. Gus zelf heeft een veel belangrijkere missie te vervullen: samen met Jepperd, Wendy en Bear is hij vastberaden op zoek naar zijn moeder, die op haar beurt de oorsprong van het dodelijke Sick-virus probeert te achterhalen. Alle wegen leiden in het finaleseizoen naar Alaska, waar onze helden een grimmige overlevingsstrijd wacht.

De opzwepende trailer geeft nog geen grote geheimen prijs, maar tekent wel de sfeer: het einde van de reeks lijkt letterlijk en figuurlijk nog wat donkerder te worden, waarbij de verliezen van het vorige seizoen doorwerken in de emoties van de personages. "Iedereen kijkt naar zichzelf en naar wat er in het hart speelt", aldus bedenker Jim Mickle.

Herkenbare gezichten

Voor het derde en laatste seizoen keren alle vertolkers terug die Gus en zijn vrienden een herkenbaar gezicht hebben gegeven: Christian Convery voert de cast dus nog maar eens aan, en ook Nonso Anozie, Stefania La Vie Owen en Nadelie Murray zijn weer van de partij. Nieuwe dreiging komt in de nieuwe afleveringen van Helen Zhang (Rosalind Chao), haar dochter Rosie (Kelly Marie Tran) en de nietsontziende Wolfjongens, die het proces van de menselijke geboorte opnieuw willen vormgeven en Gus voor hun karretje denken te kunnen spannen.

Zet 6 juni in je agenda, want op die dag verschijnt het finaleseizoen op Netflix.

2024-04-18T06:54:37Z dg43tfdfdgfd