'EXTRACTION 3' OP NETFLIX: SCHRIJVER GEEFT VEELBELOVENDE UPDATE

Er liggen al lange tijd plannen voor een uitbreiding van het Extraction-universum op Netflix. Nu wordt er steeds meer duidelijk over Extraction 3. Volgens schrijver Joe Russo wordt er vanuit het productiehuis in ieder geval druk gewerkt aan een derde deel!

Hits voor Netflix

We hoeven de spannende wereld uit Extraction nog geen gedag te zeggen, want Netflix is druk bezig met een heus universum rondom de hits. Het eerste deel en Extraction 2 (2023) bleken grote successen voor de streaminggigant, dus over een vervolg was er nauwelijks twijfel.

In ontwikkeling

Chris Hemsworth bevestigde vorig jaar al dat Extraction 3 in de maak is bij Netflix, maar schrijver Joe Russo (die samen met zijn broer Anthony de film produceert) onthult nu wat meer over de vorderingen van het nieuwe project. "We zitten momenteel in de ontwikkeling en we zijn het schema van Chris aan het uitzoeken", vertelt hij in gesprek met Total Film.

'Meer verhalen'

Volgens Russo kruipt Sam Hargrave opnieuw in de regiestoel voor het nieuwe deel. "Het is een interessante franchise omdat het hoofdpersonage emotioneel gewond is geraakt. Ik denk dat er veel goede verhalen te vertellen zijn over zijn achtergrond en zijn relatie met geweld. Dat is namelijk opgebouwd rond zelfhaat en schuldgevoel. Daarom kunnen we meer verhalen over hem vertellen."

Meer details zijn er helaas nog niet, dus we weten niet precies waar het derde deel over zal gaan. Ook is een concrete releasedatum nog onbekend.

2024-04-29T16:14:17Z dg43tfdfdgfd