EXPLOSIEVE ACTIEFILM MET JASON STATHAM BINNEN ENKELE DAGEN MEGAPOPULAIR OP NETFLIX

Expend4bles (2023) is pas sinds twee dagen te zien op Netflix, maar wordt nu al massaal bekeken. De actiefilm met Jason Statham, Sylvester Stallone en Megan Fox in de hoofdrol blijkt erg populair onder de abbonnees en heeft nu al een plek in de top 3 weten te bemachtigen.

Andere handige Netflix-pagina's:

Laagste score

Expend4bles is het vierde deel van de filmreeks, en tevens ook het laatste deel met Stallone in de hoofdrol. Ondanks de sterrencast en verbluffende stunts, valt de film niet in de smaak bij critici. Zij bestraffen Expend4bles dan ook met een lage score van 14% op Rotten Tomatoes, de laagste score van alle films in de actiereeks. Kijkers zijn een stuk enthousiaster dan recensenten. Zij geven de vierde film namelijk 70%, een groot verschil dus.

Top 3 films

Netflix kijkers lijken zich aan te sluiten bij de publieksscore van Rotten Tomatoes gezien de populariteit in slechts twee dagen. Expend4bles is momenteel namelijk de tweede best bekeken film op Netflix. Hiermee haalt de actiekomedie de gloednieuwe romcom Irish Wish (2024) met Linday Lohan in.

Nieuwe missie met nieuwe leden

Gewapend met elk wapen dat ze te pakken kunnen krijgen en de vaardigheden om ze te gebruiken, zijn The Expendables 's werelds laatste verdedigingslinie en het team dat wordt opgeroepen als alle andere opties van tafel zijn. Maar nieuwe teamleden met nieuwe stijlen en tactieken geven "nieuw bloed" een heel nieuwe betekenis.

2024-03-29T09:25:36Z dg43tfdfdgfd