'ELVIS'-STER VINDT NIEUW FILMPROJECT: 'ADRENALINERIJKE ACHTBAANRIT'

Hij is schier onherkenbaar in Dune: Part Two (2024), maar pakte de spotlights al ruimschoots in Elvis (2022): Austin Butler. Aan werk heeft de Amerikaanse acteur voorlopig geen gebrek, want hij gaat voor een nieuwe misdaadfilm samenwerken met de regisseur van bioscoopdrama The Whale (2022).

Overleven geblazen

Het volgende project van Darren Aronofsky (Black Swan (2010), Mother! (2017)) gaat Caught Stealing heten, en verhaalt over een opgebrande baseballspeler die buiten zijn wil in de criminele onderwereld van New York belandt. De misdaadfilm speelt zich af in de jaren '90 en belooft "een wild gevecht om te kunnen overleven", met Butler (Hank Thompson) als mikpunt.

De rechten om het project uit te gaan brengen zijn verkregen door Sony Pictures, en dat bedrijf is in zijn nopjes; het verwijst naar Aronofsky als "een van de meest briljante audiovisuele vertellers" en spreekt van een "spannende kans". Aronosky zelf kijkt ernaar uit om de "adrenalinerijke achtbaanrit" tot leven te gaan brengen.

Marvel comics

Caught Stealing zal zich baseren op een romantrilogie van Charlie Huston, die zelf het scenario voor zijn rekening zal nemen. Opvallend is dat Huston ook verscheidene Marvel comics op zijn naam heeft staan. Zo lanceerde hij in 2006 de reboot van het personage Moon Knight, waarvan twee jaar terug ook een Disney+-serie verscheen.

Wanneer Caught Stealing moet gaan verschijnen en waar, is nog niet bekend.

2024-03-28T08:38:11Z dg43tfdfdgfd