DWAYNE JOHNSON DEELT UNIEK KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ 'VAIANA 2'

Vaiana (2016) krijgt niet alleen een live-actionbewerking, maar ook een vervolg! Daar hoeven we gelukkig helemaal niet zo lang op te wachten, want Vaiana 2 (2024) staat al gepland voor november van dit jaar. Dwayne 'The Rock' Johnson deelt een aantal unieke kiekjes van achter de schermen.

Vaiana 2

Moana - oftewel Vaiana - werd een gigantisch succes voor Disney. Daarom maakt de studio niet alleen een live-action (Vaiana (2026)) met Dwayne Johnson in de hoofdrol, maar is er ook een vervolgfilm onderweg van de animatiefilm uit 2016. Op Instagram post The Rock een aantal foto's van achter de schermen.

Ik vind het zo leuk om weer Maui te worden - een personage dat mijn leven in zoveel opzichten heeft veranderd.

Dwayne Johnson

Geïnspireerd op overgrootvader

De acteur schrijft over hoe bijzonder hij de rol van halfgod Maui vindt, het karakter dat deels geïnspireerd is op zijn opa High Chief Peter Maivia. In een andere post deelt hij bewegend beeld van zichzelf, waarin hij zijn tekst inspreekt. Helaas is er over het plot van de film nog maar weinig duidelijk.

Cultuur

Dat het een ode aan de Polynesische cultuur zal worden, is al duidelijk. "Deze zit diep in onze cultuur en in ons bloed. Ik voel me vereerd om ons verhaal te kunnen vertellen en om het te mogen delen met families over de hele wereld", schrijft The Rock. Hij belooft ook dat we 'nieuwe personages, avonturen en muziek' mogen verwachten in het tweede deel.

2024-04-29T14:59:07Z dg43tfdfdgfd