DISNEY+ ONTHULT NIEUWE TRAILER VAN BINNENKORT TE VERSCHIJNEN 'THE ACOLYTE'

Voor alle Star Wars-fans, of je nu de marathon hebt overleefd en snakt naar meer, of je je energie hebt gespaard voor al het nieuwe dat gaat komen: de release van The Acolyte (2024– ) staat voor de deur. Zojuist is er een nieuwe trailer verschenen die onthult dat de mysterieuze, in het zwart geklede Mae, een voormalig student is van Jedi-meester Sol. De trailer is nu te zien.

Zijn eigen leerling

De serie vindt plaats in de laatste dagen van het High Republic-tijdperk, zo'n 100 jaar voor de gebeurtenissen van Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999). Sol onderzoekt een reeks moorden en ontdekt dat een voormalig student van hem mogelijk alles te maken heeft met de tragedie. Hij zet alles op alles om haar te grazen te nemen. Het lijkt erop dat dit de meest duistere Star Wars-serie tot nu toe zal zijn. We maken ook kennis met een nieuwe schurk, althans zo lijkt het, want het zou echter ook een nachtmerrie van Sol kunnen zijn. Over een maand zullen we zeker weten of er daadwerkelijk een nieuwe dreiging is of niet.

Cast

De hoofdrollen in The Acolyte worden vertolkt door Amandla Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Joonas Suotamo en Lee Jung-jae. Vier regisseurs namen de leiding over ieder twee afleveringen, Hanelle M. Culpepper, Alex Garcia Lopez, Leslye Headland en Kogonda.

The Acolyte is vanaf 5 juni te zien op Disney+.

2024-05-05T12:07:09Z dg43tfdfdgfd