DISNEY+ KONDIGT MUZIKALE DOCUSERIE 'CAMDEN' MET DUA LIPA EN CHRIS MARTIN AAN

De Londense wijk Camden Town staat centraal in de nieuwe docuserie van Disney+, geproduceerd door niemand minder dan popzangeres Dua Lipa. In Camden vertellen 's werelds grootste popmuzikanten hoe dit speciale stukje stad hun carrière heeft beïnvloed.

Grote invloed

De nieuwe serie onthult de buitengewone, nog nooit vertelde verhalen over hoe de levens en carrières van veel van de meest iconische muziekacts van vandaag de dag werden gevormd door Camden. Met toegang tot enkele van de grootste muzieksterren ter wereld wiens levens voor altijd werden veranderd door dit kleine deel van Londen.

Wereldsterren

Disney onthult alvast de eerste beelden van Dua Lipa, Chris Martin, Little Simz, Nile Rodgers, Boy George en Yungblud. Ook Pete Doherty en Carl Barat van The Libertines, Mark Ronson, Questlove, Black Eyed Peas, Soul II Soul's Jazzie B, Chuck D en Sister Bliss van Faithless zullen te zien zijn in de serie.

Vanaf mei op Disney+

Camden zal vanaf volgende maand op Disney+ te zien zijn. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een account aan op onze site, zet Camden in je watchlist en ontvang zo automatisch updates.

2024-04-26T15:32:17Z dg43tfdfdgfd