DEZE WEEK NIEUW OP NETFLIX (29 APRIL T/M 5 MEI, 2024)

Een nieuwe week is weer gestart en er staat genoeg op de planning van Netflix. Deze week voegt de streamingdienst een aantal gloednieuwe films en series toe. Hieronder lichten we de hoogtepunten uit van de komende week op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Dinsdag 30 april

Fiasco

De jonge ambitieuze regisseur Raphael maakt zijn eerste speelfilm - The Pressure - maar de mise-en-scène op de set van zijn making of zal zijn plannen verstoren en een chaos zonder einde teweegbrengen.

Woensdag 1 mei

Fiesta en la madriguera

De 10-jarige Tochtli groeit afgeschermd op in extreme weelde. Dit staat in schril contrast met de criminele activiteiten van zijn vader die tot hem beginnen door te dringen.

S.W.A.T.

De misdaadserie draait om lieutenant Dan Harrelson. Hij heeft moeite met het kiezen tussen zijn loyaliteit naar de straat én zijn plicht naar zijn medeburgers. Hij wordt verantwoordelijk voor een nieuw team van hoogopgeleide, maar ruige buitenstaanders. Samen zijn ze de laatste hoop voor het oplossen van bepaalde misdaden…

Psych

Shawn Spencer (James Roday) vertelt hoofdcommissaris Karen Vick (Kirsten Nelson) dat hij helderziend is om zichzelf uit de nesten te werken; Daartoe sleept hij zijn beste vriend Burton "Gus" Guster mee naar een ontvoeringszaak. Nadat hij die heeft opgelost, gaan Shawn en Gus verder met het oplossen van misdaden voor de politie van Santa Barbara.

Donderdag 2 mei

Costa!! de serie

Club Costa maakt zijn langverwachte terugkeer op onze schermen en dankzij de hechte, gemengde cast van acht personen die samen de Costa-familie vormen, is geen dag hetzelfde aan de Spaanse kust. Het is een komen en gaan van mooie mensen, liefde, muziek en dans. Deze elementen lopen door elkaar heen en botsen in deze fantastische, zonovergoten serie, waarin humor centraal staat.

A Man in Full

Wanneer vastgoedmagnaat Charlie Croker in Atlanta plotseling failliet dreigt te gaan, botsen politieke en zakelijke belangen als Charlie zijn imperium verdedigt tegen degenen die proberen munt te slaan uit zijn val uit de gratie.

Secrets of the Neanderthals

Een nieuwe documentaire over de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen?

Sei nell'anima

Een fragment uit het leven van een van de meest indringende en gerenommeerde stemmen van onze muziek, een dertig jaar oud verhaal dat begint bij de kindertijd en de wortels van haar leven en carrière, tot aan haar inwijding, en dat door een keerpunt gaat dat Gianna's leven in tweeën deelt, zozeer zelfs dat het als haar echte geboorte wordt beschouwd: het jaar 1983.

Vrijdag 3 mei

Unfrosted: The Pop-Tart Story

In deze nieuwe serie van en met Jerry Seinfeld neemt Netflix ons mee terug naar het Michigan van 1963. Kellogg's en Post, gezworen rivalen op het gebied van ontbijtgranen, strijden met elkaar om een gebakje te maken dat het ontbijt voor altijd zal veranderen.

Selling the OC seizoen 3

In seizoen 2 zagen we hoe Alex en Tyler hun liefde voor elkaar uitspraken en eindelijk een relatie leken te starten. Maar in de reünie van Selling Sunset (2019– ) seizoen 7, waarin de sterren van Selling the OC ook kort voorbij kwamen, vertelde Alex dat het alweer over is tussen de twee en dat Tyler zelfs gestopt is bij de Oppenheim Group. In het nieuwe seizoen zullen we zien hoe dat is gebeurd.

Staat hier niets voor je tussen? Netflix heeft voor de komende maand nog genoeg op de planning staan. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-04-29T05:12:25Z dg43tfdfdgfd