DEZE ROMANTISCHE KOMEDIE VAN EIGEN BODEM KOMT BINNENKORT NAAR NETFLIX

Barbara Sloesen komt binnenkort naar Netflix met Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023), het vervolg op Alles is zoals het zou moeten zijn (2020). De romantische film van eigen bodem heeft een releasedatum op de streamingdienst.

Andere handige Netflix-pagina's:

Pijnlijke break-up

Iris weet zichzelf nog steeds in de problemen te brengen. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up en haar leven is dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet?

Een samengesteld gezin blijkt moeilijker dan gedacht en ook een vriendin van je ex die zich met alles bemoeit helpt niet mee. Het duurt dan ook niet lang tot alle stoppen van Iris doorslaan, waardoor ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar brengt. Gelukkig heeft ze altijd haar vriendinnen...

Releasedatum op Netflix

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is vanaf 2 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-04-16T10:52:28Z dg43tfdfdgfd