DEZE 3 NIEUWE SCANDINAVISCHE TITELS VERSCHIJNEN IN APRIL OP NETFLIX

Terwijl vandaag op Netflix de gloednieuwe Zweedse serie Ronja de Roversdochter (2024– ) verschijnt, staan er binnenkort nog meer nieuwe titels uit het hoge noorden voor ons klaar op de streamingdienst. Onderstaande thriller, dramaserie van de maker van Hjem til Jul (2019–2020) én een nieuwe Zweedse misdaadserie komen binnenkort uit op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

Stöld

De nieuwe thriller draait om de strijd van een jonge vrouw om haar inheemse erfgoed te verdedigen in een wereld waar vreemdelingenhaat toeneemt, klimaatverandering de rendierhouderij bedreigt en jongeren voor zelfmoord kiezen in het licht van collectieve wanhoop. Maar het verhaal legt ook de spanningen bloot die ontstaan wanneer moderne ideeën botsen met een traditionele cultuur met diepgewortelde patriarchale structuren... Stöld is vanaf 12 april te zien op Netflix.

Midtsommernatt

Het is midzomer. Het is de langste dag van het jaar. Het is feest. Er hangt romantiek in de lucht. Maar het is ook de dag dat Carina en Johannes na 30 jaar huwelijk ervoor kiezen om hun familie en vrienden een groot geheim te vertellen dat onvoorziene gevolgen heeft... Midtsommernatt verschijnt 11 april op Netflix.

I dina händer

Wanneer de tieners Billy en Dogge worden gerekruteerd door een lokale bende, worden de vrienden geconfronteerd met een gewelddadige wereld waartegen ze zichzelf nog te jong kunnen beschermen. I dina händer is vanaf 24 april te zien op Netflix.

2024-03-28T11:53:32Z dg43tfdfdgfd