'DEAD BOY DETECTIVES'-STER HOOPT OP TWEEDE SEIZOEN: 'IK KAN NIET WACHTEN'

Dead Boy Detectives (2024– ) wordt goed ontvangen op Netflix en de spin-off van The Sandman (2022– ) wordt massaal gestreamd op dit moment. Fans hopen nu al op een nieuw seizoen en ook de acteurs zelf zien dat graag gebeuren: "Ik heb er zin in."

Goed ontvangen

De mysterieuze serie Dead Boy Detectives is populair op Netflix, maar er is helaas nog geen sprake van een tweede seizoen. Toch lijkt het erop dat de makers al wat ideeën hebben voor nieuwe afleveringen. Ook de sterren uit de serie hopen dat het seizoen een vervolg krijgt.

'Ik heb er zin in'

"Als God het wil, krijgen we een tweede seizoen", zegt Briana Cuoco, die Jenny speelt in Dead Boy Detectives, in gesprek met ComicBook. "En nu Jenny enigszins begrijpt wat er aan de hand is en op de hoogte is van de situatie, heb ik er zin in om te zien hoe ze omgaat met alle dingen waar ze het hele seizoen mee te maken heeft gehad. Ze had echt geen idee wat er aan de hand was, al die bovennatuurlijke dingen. Ik denk dat het hilarisch zou zijn."

Ik kan niet wachten!

Naam Auteur

Waar gaat Dead Boy Detectives over?

Edwin Payne en Charles Rowland vormen samen de Dead Boy Detectives Agency. Als beste vrienden en geesten die besloten hebben op aarde te blijven, zetten ze hun krachten in voor het goede. Met assistentie van Crystal, een helderziende, en haar vriend Niko, weten ze enkele van de diepste paranormale mysteries in het sterfelijke domein te ontrafelen.

2024-05-06T16:11:48Z dg43tfdfdgfd