DE MINIONS EN GRU ZIJN TERUG IN NIEUWE TRAILER VAN 'DESPICABLE ME 4'

Gru staat voor een hele nieuwe uitdaging in Despicable Me 4 (2024). Het vierde deel in de populaire animatiereeks over de kwaadaardige maar toch lieve Gru en zijn minions verschijnt komende zomer in de bioscoop. De nieuwste trailer is zojuist onthuld.

Gru Jr.

We leerden Gru ooit kennen als een kwaadaardige man die drie dochters adopteerde, waarna hij de liefde vond bij Lucy. In Despicable Me 3 (2017) ontdekte hij dat hij een tweelingbroer had, Dru en nu, in deel 4, verwelkomt Gru een nieuw gezinslid: Gru Jr.

Will Ferrell en Steve Carell

De stem van Gru wordt opnieuw ingesproken door Steve Carell met ook weer stemmen van Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Chris Renaud, Dana Gaier en Pierre Coffin. Nieuwe stemmen zijn die van onder anderen Barbie-acteur Will Ferrell, The Kissing Booth-ster Joey King en Sofía Vergara, die nu op Netflix schittert in Griselda (2024).

Despicable Me 4 deze zomer in de bioscoop

Despicable Me 4 verschijnt 3 juli in de bioscoop, zowel Engels- als Nederlandstalig gesproken. Alle vorige films zijn nu te zien via Pathé Thuis en op Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

2024-05-07T15:44:55Z dg43tfdfdgfd