CéLINE DION KONDIGT RELEASEDATUM AAN VAN DOCUMENTAIRE 'I AM: CéLINE DION' OP PRIME VIDEO

Zangeres Céline Dion heeft de releasedatum van haar documentaire I Am: Celine Dion (2024) aangekondigd via Instagram. De documentaire belicht zowel haar succesvolle carrière als haar recente worstelingen met het Stiff Person Syndrome, een zeldzame auto-immuun neurologische aandoening. De documentaire is vanaf deze zomer te zien op Prime Video.

Een bijzondere reis

De documentaire is geregisseerd door de Oscargenomineerde Irene Taylor, bekend van onder andere Trees, and Other Entanglements (2023), Leave No Trace (2022) en Hear and Now (2007). In een verklaring laat Dion weten dat de afgelopen jaren een uitdaging zijn geweest.

Het is een reis geweest, vanaf het ontdekken van mijn aandoening tot het leren hoe ik ermee kan leven en deze kan beheersen, zonder de aandoening te laten definiëren wie ik ben. Terwijl de weg naar het hervatten van mijn optredens doorgaat, heb ik me gerealiseerd hoe erg ik het gemist heb om mijn fans te kunnen zien. Tijdens deze afwezigheid besloot ik dit deel van mijn leven te documenteren om bewustwording te creëren voor deze weinig bekende aandoening en anderen te helpen die dezelfde diagnose delen.

Céline Dion

Emotioneel, energiek en poëtisch

In de documentaire zullen we een kijkje krijgen in het privéleven van de wereldberoemde zangeres. Zo brengen we een bezoekje aan haar tourgarderobe en brengen we tijd door met de zangeres in de opnamestudio. De documentaire wordt beschreven als een emotionele, energieke en poëtische liefdesbrief aan muziek.

I Am Céline Dion is wereldwijd vanaf 25 juni te zien op Prime Video.

2024-04-20T12:11:01Z dg43tfdfdgfd