Trending:


'It Ends With Us' trailer: boekverfilming met Blake Lively deze zomer in de bioscoop

Nadat de release van It Ends with Us (2024) werd uitgesteld vanwege de schrijversstaking in Hollywood, heeft de film nu eindelijk een releasedatum te…


Advocaat Joost Klein: “Hij ontkent elk misdrijf tijdens het Eurovisiesongfestival”

Er is een nieuwe ontwikkeling over de gebeurtenissen rond Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Volgens zijn advocaat ontkent de Nederlandse artiest namelijk alle beschuldigingen. Hij vraagt dan ook de volledige vrijspraak. Ongeveer een week geleden barste in het Zweedse Malmö de zaak rond de Nederlandse zanger Joost Klein los. De EBU, organisator van het Eurovisiesongfestival, […] The post Advocaat Joost Klein: “Hij ontkent elk misdrijf...


Eerste reacties van critici erg verdeeld over nieuwe sci-fi van 'The Godfather'-regisseur

Nadat het passieproject van Francis Ford Coppola decennia lang in ontwikkeling is geweest, is de film gister in première gegaan bij het Cannes Film…


Netflix verwerft rechten gelimiteerde serie gebaseerd op Taylor Jenkins Reid-bestseller

Er is in de afgelopen week veel animo geweest voor de rechten van Forever, Interrupted, een miniserie gebaseerd op Taylor Jenkins Reids bestseller uit…


Foto's: celebrities met een karakteristieke neus


Stan Van Samang laat kinderen achter met dubbel gevoel


Meghan Markle vreest onthullingen in documentaire over eerder huwelijk en leven in Hollywood

Voordat ze trouwde met prins Harry, had Meghan Markle, de hertogin van Sussex, een eerder huwelijk met Trevor Engelson, een filmproducent, dat drie jaar duurde voordat het eindigde. The post Meghan Markle vreest onthullingen in documentaire over eerder huwelijk en leven in Hollywood appeared first on Instafamosos.


Jo Hens verdwijnt uit Familie: “het voelt heel raar aan”

Jo Hens verdwijnt uit Familie: “het voelt heel raar aan”


Drama in ‘Familie’: Opperschurk keert terug

Wat velen dachten, is zojuist bevestigd. Bert Van den Bossche is terug in Familie en lijkt zijn masterplan tegen de familie een versnelling hoger te schakelen. Hij is al verantwoordelijk voor de moord op twee leden van de familie en deed enkele weken geleden ook een poging om een derde te vermoorden. Al wekenlang wordt […] The post Drama in ‘Familie’: Opperschurk keert terug appeared first on Newsmonkey.


Throwback: Raad jij welke sterren dit zijn?

Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige Hollywoodsterren, muzikanten en atleten eruit zagen als kinderen? Zou je Bruce Willis, Tobey Maguire, of Brad Pitt van een oude foto? Klik verder door deze fantastische galerij met geweldige oude foto's van de sterren voordat ze beroemd waren. Hoeveel kun jij er raden?


Britse royals in juni naar herdenking D-Day in Frankrijk

Koning Charles en koningin Camilla gaan in juni naar Frankrijk voor de herdenking van D-Day. Zij worden vergezeld door andere leden van de Britse koninklijke familie, maakte Buckingham Palace vrijdag bekend. Dit jaar is het 80 jaar geleden dat de geallieerden op 6 juni (D-Day) in de Tweede Wereldoorlog aan de kust van het Franse Normandië aankwamen.


Bert Voordeckers was bijna invalide


Deze sterren weigeren plastische chirurgie

Dat een behoorlijk aantal sterren, acteurs en zangers plastische chirurgie hebben ondergaan is geen geheim. Maar niet iedere beroemdheid gaat onder het mes! Er zijn ook genoeg beroemdheden die het - om welke reden dan ook - hebben geweigerd. Van Lady Gaga tot Lieke van Lexmond en van Isa Hoes tot Sophia Loren—deze celebrity's weigerden onder het mes te gaan om hun lichaam te 'corrigeren'. Klik verder voor hun verhalen en die van andere beroemdheden.


Lovebombing: Wat is het en waarom is het zo gevaarlijk?


Celine Van Ouytsel: “Ze kijken daar raar van op”


De mooiste foto's van Marc Coessens


Een Australische comédienne boekt succes op het web met een grappige video waarin ze de dans van een influencer imiteert.

Celeste Barber, 42 jaar oud, is een sensatie geworden op internet met haar hilarische parodieën op gedurfde social media-posts. The post Een Australische comédienne boekt succes op het web met een grappige video waarin ze de dans van een influencer imiteert. appeared first on Instafamosos.


Alexander De Croo: "hij zaaide haat met platte leugens"

Alexander De Croo: "hij zaaide haat met platte leugens"


Dana Winner haalt slag thuis


“Jens Dendoncker sloot zich op na pijnlijk nieuws”


Anke Buckinx: “Dat is het allerergste”


Roel Vanderstukken: “Soms moet je het over praktische zaken hebben”


Lotte Stevens en Pieter Jan De Paepe lanceren single We Vieren de Liefde

Het nummer is vanaf 14 augustus te horen in het musicalspektakel Jeanne d'Arc.


Rob Stenders maakt speciaal programma tijdens jaren 80-weken

Rob Stenders maakt de komende weken op Radio Veronica een speciaal programma, de PUP 40. In het programma kijkt Stenders elke dag terug naar een hitlijst uit een ander jaar van de jaren tachtig. Ook is vanaf maandag twee weken lang de Top 1000 van de 80's te horen.


Patrick Lefevere doet verrassende uitspraak en wil één iets verduidelijken wanneer vete van weleer plots weer opduikt

Het zijn weer wat betere tijden voor Patrick Lefevere. Ook dan kan een verrassende uitspraak van de CEO van Soudal Quick-Step op de hoek loeren. Patrick Lefevere is in zijn nopjes met de wederopstanding van Alaphilippe in de Giro. Je zou denken dat diens ritzege in de grote ronde één van de mooiste successen uit 2024 is. Wellicht is dat zo, maar in zijn column in Het Nieuwsblad laat Lefevere optekenen dat de zege van Vangheluwe in Duinkerke...


Waarom Svitolina de Wit-Russische Sabalenka geen hand gaf: "Het is ook mijn oorlog"


Jonathan en Nancy zijn weer samen op nieuwe foto 'Stranger Things' seizoen 5

De gebroeders Duffer zijn gul dit weekend en gunnen hun trouwe fans alvast een blik op het vijfde seizoen van de immens populaire serie Stranger…


Tom Van Grieken: "ik durf daar niks van zeggen"

Tom Van Grieken: "ik durf daar niks van zeggen"


Alexandersson spreekt heel klare taal over wie belangrijk is voor de redding van KV Kortrijk

Dat KV Kortrijk nog kans maakt op het behoud in een groot mirakel. Maar Freyr Alexandersson heeft ervaring met dat soort stunts. Een stunt of een mirakel. Noem het hoe je het wil, maar bij Lyngby zijn ze nog niet vergeten wat Alexandersson daar vorig seizoen neerzette. Dat wil hij bij KV Kortrijk graag nog eens over doen. De Kerels moeten in twee matchen voorbij Lommel geraken. De inhaalrace is ongelofelijk geweest. Met Nieuwjaar was de...


'Atlas' op Netflix: alles over de nieuwe dystopische actiefilm met Jennifer Lopez

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe actiefilm Atlas (2024), een dystopisch sciencefictionverhaal met niemand minder dan…


Ismaïl Abdoul: “Opgeven staat niet in mijn woordenboek”


Russisch ‘enfant terrible’, Amerikaanse superviolisten of Pauline van der Rest: wie sprong eruit in halve finale Koningin Elisabethwedstrijd?

Publiek en jury van de Koningin Elisabethwedstrijd konden de voorbije dagen beter kennismaken met 24 stuk voor stuk uitzonderlijke violisten in de halve finale. Ze lieten hun talent twee keer horen, met een vioolconcerto van Mozart, samen met het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, en met een ‘recital’, een programma van een half uur voor viool...


Ingrid Alexandra in uniform bij viering nationale feestdag

De Noorse koninklijke familie heeft vrijdag op de nationale feestdag het publiek begroet vanaf het balkon van het koninklijk paleis in Oslo. Koning Harald, koningin Sonja en het gezin van kroonprins Haakon zwaaiden aan het einde van de ochtend naar een langskomende kinderoptocht.


Nostalgie! De meest legendarische karakters uit GTST

Al 33 jaar zijn de bewoners van Meerdijk niet meer weg te denken van de Nederlandse beeldbuis. Goede Tijden Slechte Tijden werd in 1990 voor het eerst werd uitgezonden, en is nog altijd een ongekend succes. Van Govert Harmsen tot Arnie Alberts, wie kent ze niet? Lees hier meer over de meest legendarische karakters die een rol hebben gespeeld en nog spelen in Nederlands meest populaire soapserie ooit.


Muzikanten die hun eigen band aanklaagden

Er ontstaat weleens wat onenigheid binnen bandjes en soms kunnen bandleden elkaar zelfs haten. In uiterste gevallen spanden muzikanten een rechtszaak aan tegen hun band. Het valt daarbij op dat het zeker lang niet altijd over onuitbetaalde royalties of andere grote zaken gaat. De redenen zijn in veel gevallen onbenullig te noemen. Nieuwsgierig? Klik verder kom meer te weten over de muzikanten die hun eigen bands hebben aangeklaagd.


Marthe De Pillecyn: “Een hele opluchting”

Marthe De Pillecyn: “Een hele opluchting”


Beatrix in juni aanwezig bij opening Holland Festival

Prinses Beatrix is volgende maand aanwezig bij de openingsvoorstelling van het Holland Festival in de Gashouder in Amsterdam. Het festival wordt op donderdagavond 6 juni geopend.


Captain America: Brave New World is een 'superheldenfilm gebaseerd op de realiteit ', zegt The Leader

Tim Blake Nelson die zijn rol als The Leader weer oppakt in Captain America: Brave New World heeft Marvel Studios en regisseur Julius Onah geprezen voor het willen maken van een “op de realiteit gebaseerde superheldenfilm”.


Daarom wil Prins Laurent weg uit België!

Cartoons van Kim


Belgische prinses Elisabeth krijgt lof: “bijzonder stijlvol”


Imke Courtois: “soms begonnen ze te huilen”

Imke Courtois: “soms begonnen ze te huilen”


Het eerste project van de nieuwe studio van Rockstar-medeoprichter is een audiofictie-serie met Andrew Lincoln in de hoofdrol

Absurd Ventures, de nieuwe studio van Dan Houser, heeft het eerste project van het bedrijf onthuld. Het project is een audiofictie-serie genaamd 'A Better Paradise Volume One: An Aftermath' met Andrew Lincoln in de hoofdrol.


Prachtige afscheidsvideo Feyenoord: 'The Arne Slot era is coming to an end'

Feyenoord beseft dat het tijdperk van Arne Slot zijn einde nadert. De Rotterdammers staan alvast stil bij het vertrek van de trainer met een prachtige afscheidsvideo. Kippenvel!


Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: romantiek bij Niels en Sylvie en drie belangrijke keuzes

De ontknoping nadert in Boer zkt Vrouw. Dat wil jammer genoeg ook zeggen dat er heel wat moeilijke knopen moeten doorgehakt worden. Zondag is dat het geval bij zowel Bert, Michiel als Thomas. Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met maar liefst zeven boeren, nadert zijn einde. De voorbije weken zagen we al hoe Robbe, […] The post Deze week in ‘Boer zkt Vrouw’: romantiek bij Niels en Sylvie en drie belangrijke keuzes appeared first on...


Spotify-records maar geen Eurovisie: Waarom Joost Klein gediskwalificeerd werd


Spaanse hof publiceert nieuwe foto's koninklijk gezin

Het Spaanse hof heeft een reeks nieuwe foto's van het koninklijke gezin verspreid. Aanleiding is het twintigjarige huwelijk van koning Felipe en koningin Letizia aanstaande woensdag.


Slecht nieuws voor Heracles: aanvoerder Hoogma lang aan de kant

Justin Hoogma komt tijdens de laatste speelronde van de Eredivisie niet in actie voor Heracles Almelo.


Alan Ritchson onthult teleurstellend update over 'Reacher' seizoen 3

Er is eindelijk een update over de toekomst van Reacher (2022– ), maar helaas geen vreugdevolle. Hoofdrolspeler Alan Ritchson onthult dat het nog…


Verloofde van Wout Bru: “Dan vallen er wel eens woorden”


Camille Laus: De estafettekapitein van België jaagt haar Olympische droom na