BRUCE WILLIS MAAKT WERELDWIJDE OPMARS OP NETFLIX MET MEESLEPENDE THRILLER

Bruce Willis mag dan geen nieuwe films meer maken wegens zijn Alzheimer-diagnose, toch is de acteur nog steeds razend populair. Zo is maar weer te zien aan het succes van Glass (2019) op Netflix. De thriller met Willis, Samuel L. Jackson en James McAvoy verscheen onlangs wereldwijd op Netflix en werd daar afgelopen week ruim 5 miljoen keer bekeken.

Andere handige Netflix-pagina's:

David Dunn (Bruce Willis), de man die niet kapot te krijgen is, heeft een team gevormd samen met zijn zoon Joseph (Spencer Treat Clark) om lokale misdadigers aan te pakken. Als in het nieuws komt dat er wederom tienermeisjes zijn ontvoerd, starten ze een onderzoek.

Nadat David de meiden weet te bevrijden komt hij in een gevecht terecht met 'the beast' – het moordende karakter in Kevin (James McAvoy) – en worden ze samen opgepakt en naar een psychiatrische instelling gebracht. In deze instelling wordt Mr. Glass, of Elijah Price (Samual L. Jackson), ook vastgehouden.

Dokter Ellie Staple (Sarah Paulson) probeert de mannen alledrie met therapie te overtuigen dat hun superkrachten logisch te verklaren zijn, en dat ze geen echte superhelden zijn. Maar lukt het de dokter om hen te overtuigen?

2024-04-17T13:09:11Z dg43tfdfdgfd