'BODKIN' OP NETFLIX: ALLES OVER DE NIEUWE DUISTERE MYSTERYSERIE

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe duistere mysteryserie Bodkin (2024– ), over een groep amateur-detectives die het heft in eigen handen nemen. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe Netflix-serie.

Andere handige Netflix-pagina's:

Mysterieuze verdwijning

De nieuwe serie draait om een stel podcasters die de mysterieuze verdwijning van drie vreemdelingen in een idyllisch Iers kustplaatsje gaan onderzoeken. Maar als ze eenmaal aan de draden beginnen te trekken, ontdekken ze een verhaal dat veel groter en vreemder is dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen.

Trailer Bodkin

MacGruber-ster

De hoofdrollen zijn voor MacGruber-acteur Will Forte, Find Me in Paris-ster Seán Óg Cairns en The Banshees of Inisherin-acteur David Pearse. De serie is geschreven door Jez Scharf, met Bronwen Hughes die de regie van de meeste afleveringen op zich neemt. Zij regisseerde eerder afleveringen van Breaking Bad (2008–2013) en Better Call Saul (2015–2022).

Volgende week op Netflix

Bodkin is vanaf volgende week donderdag 9 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

2024-05-04T08:47:52Z dg43tfdfdgfd