'BLINK TWICE' TRAILER: CHANNING TATUM SCHITTERT IN THRILLER VAN VERLOOFDE ZOë KRAVITZ

Channing Tatum komt binnenkort opnieuw naar het witte doek. Deze keer met een thriller: Blink Twice (2024), die oorspronkelijk Pussy Island zou gaan heten. De eerste trailer is nu te zien.

Tech-miljardair

De film volgt Frida (Naomi Ackie) en Jess (Alia Shawkat), die door technologiemiljardair Slater King (Channing Tatum) worden gecharmeerd en naar zijn privé-eiland worden gelokt voor een weekendje weg. Wat begint als een stomende vakantie verandert al snel in een nachtmerrie waaraan de vrouwen moeten ontsnappen als ze willen blijven leven...

Sterrenkoppel

De thriller wordt geregisseerd door Zoë Kravitz, met wie Tatum sinds oktober 2023 is verloofd. Wanneer ze gaan trouwen, is nog niet bekend. Kravitz kennen we tevens als Catwoman in The Batman (2022) met Robert Pattinson. Tatum schitterde eerder in films als Step Up (2006), 21 Jump Street (2012) en Magic Mike (2012).

Komende zomer te zien

Blink Twice draait vanaf 22 augustus in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek in première gaan, kun je hier terecht.

2024-04-24T07:23:13Z dg43tfdfdgfd