Wereld

Trending:


Videoportaal tussen Dublin en New York op zwart na ongepast gedrag

The Portal, een kunstproject met een live videoverbinding tussen Dublin en New York, is tijdelijk uitgezet vanwege aanstootgevend gedrag. Mensen gooiden eieren, lieten hun geslachtsdelen zien en toonden afbeeldingen van de Twin Towers op 9/11.


De mooiste foto's van Sugar Jackson


Spider-Man Noir Show met Nicolas Cage officieel besteld als serie door Prime Video en MGM+

Het is officieel: de live-action Spider-Man Noir serie heeft groen licht gekregen van Prime Video en MGM+. Nicolas Cage speelt de hoofdrol in de serie.


De best scorende films ooit geregisseerd door vrouwen

Greta Gerwig´s 'Barbie' (2023) heeft officieel de status van miljardenclub bereikt en is daarmee de eerste film van een vrouwelijke soloregisseur die dit doet. Deze enorme prestatie doet je nadenken over hoe films van vrouwelijke regisseurs keer op keer hebben bewezen dat hun nee-zeggers ongelijk hadden door de box office te domineren. Van komedies tot animatiefilms en zelfs superheldenfilms: laten we eens kijken naar de best scorende films aller tijden van vrouwelijke regisseurs. Klik verder om ze te ontdekken.


“Koningin Máxima moet Nederlandse monarchie redden”


Dana Winner: “Het andere geslacht heb ik altijd leuk gevonden”


Julie Van den Steen openhartig over miskraam


Acteurs die stierven voordat ze hun laatste films konden zien

Er zijn talloze getalenteerde acteurs die op jonge leeftijd tragisch zijn gestorven na een gevecht met verslaving, ziekte of psychische aandoeningen. Hun werk leeft echter voort en vereeuwigt hun uitzonderlijke talent. Aan de andere kant van het spectrum leefden enkele grote acteurs uit de 20e eeuw een lang leven en bleven werken tot hun laatste adem. Helaas betekende dit dat ze niet allemaal de kans kregen om getuige te zijn van de release van hun laatste films. Klik door de galerij om de acteurs te ontmoeten die hun laatste kunstwerken niet meer meemaakten.


Video: Koning Charles III onthult verontrustend portret van zichzelf

Op dinsdag onthulde de 75-jarige koning Charles III een nieuw officieel portret van zichzelf, geschilderd door kunstenaar Jonathan Yeo. Het portret, dat door veel koninklijke waarnemers snel werd bestempeld als "verontrustend", werd gepresenteerd in de Blue Drawing Room van Buckingham Palace. The post Video: Koning Charles III onthult verontrustend portret van zichzelf appeared first on Instafamosos.


Stephanie Planckaert: “We zochten de grenzen op”


Prequelserie ‘Dune: Prophecy’ krijgt eerste teaser

De filmreeks Dune krijgt dit najaar een spin-off op de streamingdienst HBO Max. Het gaat om de serie Dune: Prophecy, die zich maar liefst 10.000 jaar voor de gebeurtenissen in de films afspeelt. Enkele maanden geleden verscheen met Dune: Part Two het tweede deel van de zeer succesvolle filmreeks in de zalen. Niet veel later […] The post Prequelserie ‘Dune: Prophecy’ krijgt eerste teaser appeared first on Newsmonkey.


Werd koning Filip dankzij Gert Verhulst rijk?

De beste cartoons van Kim


Het onvoorspelbare liefdesverhaal van de nieuwe koning en koningin van Denemarken

Terwijl Denemarken de kroning van zijn nieuwe koning Frederik X viert, zijn alle ogen gericht op de Deense koninklijke familie. Frederik en zijn vrouw, de in Australië geboren Queen Mary, zijn al ruim vijftien jaar getrouwd. Maar het paar ontmoette elkaar al meer dan twintig jaar en heeft een verhaal dat nogal onconventioneel is voor royalty's. Het zit vol verrassingen, om nog maar te zwijgen van het feit dat iemand dit onvoorspelbare samenzijn daadwerkelijk heeft voorspeld! Benieuwd naar meer? Klik op de volgende galerij om alles te weten te komen over het liefdesverhaal van koning Frederik X en koningin Mary.


Komende editie ZLM Tour dagelijks te zien op RTL7 en Videoland

De ZLM Tour wordt dit jaar dagelijks uitgezonden door RTL7 en Videoland. De wedstrijd, die wordt verreden van 5 tot en met 9 juni, is elke dag twee uur live te volgen via deze zenders. “De ZLM Tour zet hiermee een volgende stap in haar ontwikkeling en bedient een groter publiek dan ooit”, zo klinkt […] The post Komende editie ZLM Tour dagelijks te zien op RTL7 en Videoland appeared first on WielerFlits.


De kinderwens van Loïc Van Impe


Bart De Wever: "we willen dat strenger aanpakken"

Bart De Wever: "we willen dat strenger aanpakken"


Bijzonder: in Texas is een identieke vierling geboren!

Het komt maar een op de vijftienmiljoen keer voor: de geboorte van een identieke vierling. 1 mei werd in Texas een identieke vierling geboren: meisjes! En dat zonder hulp van vruchtbaarheidsbehandelingen.


Nederlands drama verovert Netflix: 'Onwijs leuke film!'

Netflix-abonnees smelten weg bij Rocco & Sjuul (2023), een aangrijpende dramafilm van eigen bodem. De film wordt gelijk massaal bekeken en staat…


Wie zijn er als baby geboren in het Witte Huis?

Het Witte Huis lijkt misschien geen plek waar je zou verwachten dat baby's geboren worden. Toch zijn er door de jaren heen best wat mensen ter wereld gekomen op de officiële residentie van de Amerikaanse president. Al vanaf de vroege 19e eeuw zijn er baby's geboren in dit iconische gebouw. En wat misschien nog wel verrassender is, is dat niet al deze baby's familie waren van de president. Sommigen waren zelfs niet vrij toen ze geboren werden. In deze galerij ontdek je hoeveel baby's er in het Witte Huis zijn geboren en wie ze precies waren. Klik verder om hun interessante verhalen te lezen.


Problemen voor Camille: “ik wil daar niet over liegen”

Problemen voor Camille: “ik wil daar niet over liegen”


Sterfgevallen van beroemdheden die ons allemaal schokten

Weet jij nog waar je was toen je hoorde dat Michael Jackson of Amy Winehouse was overleden? Zo heel af en toe worden we opgeschrikt door het tragische nieuws dat een beroemdheid is ontvallen. Sommigen daarvan staan in ons collectieve geheugen gegrift. Klik verder en herinner de sterren die opeens uit het leven werden gerukt.


Dune: Prophecy debuuttrailer laat het begin van de Bene Gesserit zien

De Dune: Prophecy serie heeft een debuuttrailer en hint naar de gebeurtenissen die leiden tot het oprichten van de Bene Gesserit.


“Collectie prinses Anne is onbetaalbaar”


Eerste blik op Pedro Pascal en Bella Ramsey in 'The Last of Us' seizoen 2 onthuld

Na veel anticipatie rondom het tweede seizoen van The Last of Us (2023– ) zijn vandaag eindelijk de aller eerste beelden gedeeld tijdens de Warner…


OM vordert celstraf voor Beerschot-fans na anti-Joodse liederen

Het Openbaar Ministerie heeft een jaar celstraf en 800 euro boete gevorderd tegen twee Beerschot-supporters, dat laat Het Nieuwsblad weten. De fans worden gestraft voor het zingen van anti-Joodse liederen.


Antwerp heeft de beste supporters

De mooiste cartoons van Charel Cambré


Geflopte thriller met Henry Cavill scoort verrassend goed op Netflix

Ken jij The Cold Light of Day (2012) al? Waarschijnlijk niet, want de thriller flopte in 2012 flink en scoorde onvoldoende op IMDb. Toch bemachtigde…


‘Squid Game’: Lee Jung-jae verklapt releasedatum tweede seizoen

Het tweede seizoen van Squid Game zou in december 2024 op Netflix verschijnen. Dat heeft hoofdrolspeler Lee Jung-jae gezegd. Op een officiële bevestiging van Netflix is het wel nog wachten. Het eerste seizoen van Squid Game ligt ondertussen al bijna drie jaar achter ons. Toch is de reeks nog steeds de meeste succesvolle serie ooit […] The post ‘Squid Game’: Lee Jung-jae verklapt releasedatum tweede seizoen appeared first on Newsmonkey.


Supergirl: Woman of Tomorrow krijgt releasedatum voor juni 2026

Supergirl: Woman of Tomorrow, een van de aankomende films in James Gunn en Peter Safrans vernieuwde DCU, kreeg dinsdagavond opeens een releasedatum.


‘Boer zkt Vrouw’ bezoekt ex-deelnemers in speciale afleveringen voor 20ste verjaardag

Boer zkt Vrouw bestaat 20 jaar en dat wil VTM vieren. Vanaf 28 mei zal presentatrice Dina Tersago enkele weken lang op bezoek gaan bij oude bekenden. Zo krijgen de fans boeren te zien die door het programma gelukkig zijn geworden, maar komen er ook andere opvallende verhalen aan bod. Het huidige seizoen van Boer […] The post ‘Boer zkt Vrouw’ bezoekt ex-deelnemers in speciale afleveringen voor 20ste verjaardag appeared first on Newsmonkey.


‘Liefde voor Muziek’ krijgt nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans van Liefde voor Muziek. Het populaire programma krijgt namelijk een elfde seizoen. Dat heeft VTM zelf bevestigd aan Het Laatste Nieuws. Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek loopt op zijn einde. Het ging hierbij om een jubileumseizoen, waarbij uit alle voorgaande seizoenen telkens één iemand terugkeerde. Stan Van Samang […] The post ‘Liefde voor Muziek’ krijgt nieuw seizoen appeared first on Newsmonkey.


Playmates: de grootse Nederlandse sterren in de Playboy

De Playboy is een razend populair mannenblad. Niet zonder reden, want de mooiste vrouwen geven zich in het bloot op de vaak prachtige foto's. De Nederlandse Playboy wist met regelmaat BN'ers te strikken voor fotoshoots. Klik snel verder voor de bekendste Nederlandse Playmates.


IJzingwekkende vloeken in de muziekwereld

Verhalen over artiesten die hun ziel verkopen aan de duivel, komen wel vaker voor in de muziekgeschiedenis. Maar de muziekwereld lijkt beladen te zijn met verschillende vloeken. Sommige bands en artiesten lijken vervloekt zonder aanwijsbare reden. Andere schreven nummers die je maar beter niet kunt afspelen. En dan hebben we het niet eens over smaak. Zin om te griezelen? Dan zal verder klikken je niet teleurstellen.


Prime Video verlengt 3 series met een nieuw seizoen

Prime Video heeft er zin in: tijdens hun eerste Upfront-presentatie maandagavond maken ze de ambitieuze plannen bekend voor de komende tijd. Zo…


Máxima tegen ‘hem, haar en hen’: je bent goed zoals je bent

Koningin Máxima vindt dat iedereen, "hij, zij of hen", het recht heeft om gelukkig te zijn. Dat zei de koningin woensdag in haar toespraak op het IDAHOT+ Forum, een congres over de internationale ontwikkelingen op het gebied van lhbtiq+-emancipatie en -beleid.


Koen Wauters: “Lang voor moeten zagen”


Zestien vrouwen beschuldigen Amerikaanse illusionist David Copperfield van wangedrag

Zestien vrouwen hebben de Amerikaanse illusionist David Copperfield beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Meer dan de helft van de vrouwen zegt destijds minderjarig te zijn geweest, meldt de Britse krant The Guardian na onderzoek. Het zou gaan om incidenten tussen 1988 en 2014. De 67-jarige illusionist zou meerdere vrouwen hebben gedrogeerd en daarna verkracht. Ook wordt hij beschuldigd van aanranding. Copperfield ontkent de...


Bodem, De Joodse Raad en De Afhaalchinees kans op Nipkowschijf

De dramaseries Bodem (BNNVARA) en De Joodse Raad (EO) en de documentaireserie De Afhaalchinees (Omroep Zwart) maken dit jaar kans op de Zilveren Nipkowschijf. De RTL-realityserie B&B Vol Liefde krijgt van de jury van de prestigieuze televisieprijzen een speciale vermelding.


Wizards of Waverly Place keert binnenkort terug: Bekijk hier de eerste beelden

Begin dit jaar kwam er opvallend nieuws. Er zou namelijk een spin-off van Wizards of Waverly Place aankomen mét de terugkeer van heel wat bekende gezichten. Op dit moment zijn de opnames van de reeks volop bezig. Dat zorgde ook voor enkele eerste foto’s vanop de set. Ondertussen is Selena Gomez als actrice vooral bekend door haar […] The post Wizards of Waverly Place keert binnenkort terug: Bekijk hier de eerste beelden appeared first on...


Camilla koopt geen items meer van echt bont

Koningin Camilla heeft besloten geen nieuwe items meer te kopen van echt bont. Dat heeft ze in een brief aan dierenrechtenorganisatie PETA laten weten, schrijft de BBC.


Nieuwe docureeks ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een gloednieuwe docureeks. Het gaat om Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal. Daarin wordt het verhaal verteld van de datingsite Ashley Madison. De site, met als slagzin “Life is short, have an affair”, werd in 2001 opgericht en richtte zich tot mensen in een relatie die een affaire […] The post Nieuwe docureeks ‘Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal’ staat nu op Netflix appeared first on Newsmonkey.


Rani De Coninck: “Als het erop zit, zit het er ook echt op”


Marvel onthult releasedatum van nieuwe serie 'Agatha All Along'

Het is even stil geweest rond de aankomende series van Marvel. Tot nu: de studio maakt bekend dat Agatha All Along (2024), een spin-off van…


Hoe casts eruit zagen aan het begin en het einde van populaire sitcoms

Sitcoms zijn al bijna net zo lang een belangrijk onderdeel van de televisie als er in de meeste huizen televisietoestellen zijn. Iedereen houdt van een grapje, en deze sitcoms zijn een betrouwbare en populaire bron van humor. Geweldig schrijven samen met geweldige casting maakten deze shows tot televisiemagie. In wezen is de cast een groot deel van wat ons keer op keer terugbrengt naar een sitcom. Of het nu om hun ongelukken, avonturen of oneliners gaat, de juiste cast neemt de kijkers mee naar een fictieve wereld met personages die zo authentiek zijn dat je misschien vergeet dat ze niet echt zijn. Door de seizoenen heen verandert een groot deel van de cast echter, fysiek of doordat ze worden vervangen door andere acteurs. Bekijk deze galerij om te zien hoe de cast van enkele van de populairste sitcoms is veranderd.


‘Zombieverse’ seizoen 2: Deze deelnemers keren terug

De Zuid-Koreaanse realityreeks Zombieverse komt terug voor een tweede seizoen en nadat we vorige week de eerste deelnemers leerden kennen, heeft Netflix nu ook de rest van de cast bekendgemaakt. En deze keer gaat het om terugkerende deelnemers uit het eerste seizoen. Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van Zombieverse op Netflix. Het gaat om een realityreeks waarin de […] The post ‘Zombieverse’ seizoen 2: Deze deelnemers keren terug appeared...


Reese Witherspoon en Will Ferrell vechten om trouwlocatie in nieuwe komdie 'You're Cordially Invited'

Wat gebeurt er als een trouwlocatie dubbel geboekt blijkt te zijn? Het overkomt Will Ferrell en Reese Witherspoon in de gloednieuwe komediefilm You're…


Agatha Disney+ serie krijgt officiële titel en releasedatum

Het was Agatha all along.


House of the Dragon seizoen 2 krijgt nieuwe trailer van HBO

Vuur.


Ironheart bevestigd voor 2025 terwijl trailer laat zien hoe Riri haar pak bouwt

Na meerdere keren te zijn uitgesteld werd vandaag bevestigd tijdens de Disney Upfronts presentatie dat MCU serie Ironheart eindelijk debuteert op Disney+ in 2025, terwijl er ook een trailer werd getoond tijdens het event.


Eloise dankbaar voor momenten met ouders in New York

Eloise van Oranje is dankbaar voor de momenten die ze samen met haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft gehad in New York. Dat meldt de gravin woensdag op Instagram.