AVONTURENFILM AL ZES WEKEN OP RIJ IN NETFLIX TOP 10

Hoewel het al zes weken geleden is dat de avonturenfilm Damsel (2024) met Millie Bobby Brown verscheen op Netflix, lijken abonnees er nog steeds geen genoeg van te krijgen. De film was afgelopen week opnieuw enorm populair, met maar liefst 2,5 miljoen kijkers. Op dit moment staat Damsel op de negende plaats in de wereldwijde Netflix top 10.

Maar toch populair

Damsel wordt geprezen als een film die het sprookjesgenre een duister randje geeft, vol avontuur en actie, maar met een verrassende twist die het verhaal uniek maakt. Deze unieke combinatie heeft veel abonnees getrokken. Damsel kwam na release moeiteloos binnen op de troonpositie in de top 10. Ondanks de populariteit is er veel kritiek op de film geweest. Het avontuur kreeg dan ook gemenge reviews en scoort slechts een 6,1 op IMDB en 56% op Rotten Tomatoes.

Baas boven baas

Hoewel zes weken op rij in de Netflix top 10 een hele prestatie is, is er een film die dit nóg langer volhoudt: Super Mario Bros: The Movie (2023). De film over onze favoriete gameheld staat al 15 weken in de top 10. Helaas is Super Mario Bros: The Movie in Nederland niet op de streamingdienst te vinden.

2024-04-27T14:36:04Z dg43tfdfdgfd