ANGSTIGE TEEF BELANDT IN EEN ASIEL. NA ENKELE WEKEN GEBEURT ER EEN WONDER

Ondanks alles plaatste een medewerker van het asiel haar foto op de adoptiepagina. Het kleine, verwaarloosde hondje trok wekenlang geen enkele belangstelling. Tot op een dag, net voordat Clementine zou worden ingeslapen, Chelsea Elizabeth Cossairt naar het asiel schreef.

Ontroerd lazen de medewerkers van het asiel dat de vrouw - ondanks de vele ziekten en onbekende achtergrond van Clementine - er zeker van was dat ze deze hond wilde adopteren.

Moeilijke start

De eerste maanden van hun gezamenlijke leven waren niet gemakkelijk.

Clementine trilde voortdurend, verstopte zich onder meubels, ontweek oogcontact met mensen. Ze draaide zich weg van mensen en ging met haar gezicht naar de muur zitten om zich veiliger te voelen.

  

Gelukkig reageerde ze heel anders op het gezelschap van andere honden. De bewoners Moose en Maple zorgden ervoor dat ze zich kalmer voelde. Clementines welzijn verbeterde ook dankzij de effectieve behandeling van talrijke infecties en allergieën.

Al snel voelde Clementine zich beter, stopte met trillen en had uiteindelijk de kracht om haar verzorgster recht in de ogen te kijken. Na enkele maanden werd het liefdevol aankijken van haar geliefde verzorgster haar favoriete bezigheid. 

Nu is dit prachtige meisje totaal veranderd. Weg is de uitgemergelde, bange hond en in plaats daarvan is ze nu een gelukkige, aanhankelijke en zeer geliefde metgezel.

Lees ook :

Schokkende ontdekking: asiel vindt hond vastgebonden aan slee met hartverscheurend briefje

Zwerfhond huilt van geluk als iemand hem op straat eten geeft (video)

2024-05-05T16:13:43Z dg43tfdfdgfd