Trending:


‘Boer zkt Vrouw’: Bert staat voor finale keuze tussen Melissa en Eva

Het zestiende seizoen van Boer zkt Vrouw nadert zijn climax. Zo is Bert zondag als volgende aan de beurt om zijn definitieve keuze te maken. De 28-jarige vlasboer heeft momenteel met Eva en Melissa nog twee vrouwen rondlopen op de boerderij, maar zal een van hen moeten teleurstellen. Het uitgebreide seizoen van Boer zkt Vrouw, met […] The post ‘Boer zkt Vrouw’: Bert staat voor finale keuze tussen Melissa en Eva appeared first on Newsmonkey.


Netflix koopt rechten voor minstens vier NFL-wedstrijden

Netflix zal de komende drie jaar zeker vier wedstrijden van de Americanfootballcompetitie NFL uitzenden. Dat maakten het Amerikaanse streamingplatform en de NFL woensdagavond bekend. Dit jaar zullen via Netflix met Kerstmis twee NFL-wedstrijden te zien zijn. Daarnaast verzekerde het platform zich ook van de rechten voor telkens "minstens één wedstrijd" op kerstdag in 2025 en 2026. Het gaat om de eerste keer dat Netflix de rechten voor de...


Koning Filip bekijkt praalwagens voor Zinneke Parade

De Belgische koning Filip heeft in Brussel alvast een kijkje genomen bij de praalwagens voor de Zinneke Parade in Brussel. Tijdens zijn bezoek aan het atelier waar de praalwagens worden gemaakt, zag de koning dat hergebruik van materialen een belangrijk onderdeel is.


Eline De Munck: “Ik zou na drie maanden stoppen”


Harald benoemt Noorse muzikante tot Orde van Sint-Olaf

De Noorse koning Harald heeft donderdag muzikante Ingrid Bjørnov benoemd tot Commandeur van de Koninklijke Noorse Orde van Sint-Olaf. Dat meldt het Noorse hof donderdag.


Acteurs die stierven voordat ze hun laatste films konden zien

Er zijn talloze getalenteerde acteurs die op jonge leeftijd tragisch zijn gestorven na een gevecht met verslaving, ziekte of psychische aandoeningen. Hun werk leeft echter voort en vereeuwigt hun uitzonderlijke talent. Aan de andere kant van het spectrum leefden enkele grote acteurs uit de 20e eeuw een lang leven en bleven werken tot hun laatste adem. Helaas betekende dit dat ze niet allemaal de kans kregen om getuige te zijn van de release van hun laatste films. Klik door de galerij om de acteurs te ontmoeten die hun laatste kunstwerken niet meer meemaakten.


Sterfgevallen van beroemdheden die ons allemaal schokten

Weet jij nog waar je was toen je hoorde dat Michael Jackson of Amy Winehouse was overleden? Zo heel af en toe worden we opgeschrikt door het tragische nieuws dat een beroemdheid is ontvallen. Sommigen daarvan staan in ons collectieve geheugen gegrift. Klik verder en herinner de sterren die opeens uit het leven werden gerukt.


Beroemde moordenaars die trouwden in de bak

Hybristofilie, ook wel het Bonnie en Clyde syndrome genoemd, betekent een aantrekkingskracht hebben op misdadigers. Velen van ons houden wel van een misdaaddocumentaire, maar de gedachte om uiteindelijk in contact te komen met de moordenaar is vaak angstaanjagend. Iemand met hybristofilie denkt daar echter anders over en voelt zich aangetrokken tot diegene. Bekende misdadigers worden bestookt met liefdesbrieven en 'fan mail'. Sommige krijgen een relatie en trouwen zelfs achter de tralies. Ontdek hier welke moordenaars hun liefje vonden terwijl ze in gevangenis zaten.


De 30 beste latin pop-nummers aller tijden

Latijns-Amerikaanse muziek kan je met zijn aanstekelijke ritmes en gepassioneerde songteksten een magisch gevoel geven. Het kan jeugdherinneringen oproepen, gebruikt worden op een dansfeest of meezingavond met vrienden, en nog veel meer. Met dit in gedachten werpen we in deze galerij een blik op de 30 beste latin pop-nummers ooit, met dank aan de muziekexpertise van het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. Bereid je voor om enkele verrassende artiesten en wellicht zelfs klassiekers te (her)ontdekken waar je al jaren niet meer (of nog nooit) naar hebt geluisterd. De lijst die we hier zullen vertonen dient niet alleen als vermaak: je krijgt de kans om kennis te maken met de Latijns-Amerikaanse cultuur en de bijzonder levendige wereld van de latin pop. Dus pak je koptelefoon en trek je dansschoenen om je hierdoor onder te laten dompelen! Klikken maar!


Israël trekt zijn lessen uit Eurosong


Hoe muziek een diepgaande invloed op je brein kan hebben

Muziek staat bekend als een universele taal die moeiteloos tijd en grenzen overschrijdt. Maar naast dat het allerlei diepe emoties kan oproepen, doet muziek ook iets met onze herinneringen. Het haalt zonder moeite oude herinneringen naar boven en helpt ons zelfs nieuwe te maken. Hoe kan dat? En waarom kunnen we daar niks aan doen? Ontdek in deze galerij waarom onze geest zo flexibel wordt onder de invloed van muziek.


‘3 Body Problem’ krijgt een tweede seizoen

Netflix heeft bevestigd dat 3 Body Problem een tweede seizoen krijgt. De reeks van Game of Thrones-makers David Benioff en Dan Weiss verscheen eerder dit jaar op Netflix en kon meteen een groot aantal kijkers boeien. Doordat het eerste seizoen op een cliffhanger eindigde, hoopten velen dat de reeks een vervolg zou krijgen en dat […] The post ‘3 Body Problem’ krijgt een tweede seizoen appeared first on Newsmonkey.


Aanslag op Rock Werchter?

De mooiste cartoons van Kim


De bizarste controverses van het Songfestival

We hebben nog steeds een kater van het Eurovisie Songfestival 2024, want wat was het een toestand. Met het vrolijke en verbindende nummer van Joost Klein had Nederland een serieuze kans op winst. Het mocht echter niet zo zijn, want op de finaledag maakte de EBU, de organisatie achter het festival, bekend dat Joost gediskwalificeerd was na een 'incident'. Nooit eerder werd er een kandidaat gediskwalificeerd terwijl het festival al in volle gang is. Een schrale troost: het nummer 'Europapa' staat op nummer 25 van meest gestreamde nummers wereldwijd. Het was dit jaar misschien wel de meest omstreden editie ooit. Hoewel er in de jaren daarvoor ook weleens merkwaardige situaties waren. Benieuwd welke? Klik dan verder om te genieten van drama en achterklap.


Thomas Vanderveken: “Dat heb ik nooit begrepen”


Recensie 'Bridgerton' seizoen 3A

Het societyseizoen van diamanten, charmante mannen en prachtige feesten is officieel geopend in nieuwe afleveringen van de romantische hitserie…


Mathias Mesmans legt niet al zijn eieren in dezelfde mand


Victoria van Zweden: “dit voelt enorm goed”


Heeft Conner Rousseau geen vrienden in de politiek?

Heeft Conner Rousseau geen vrienden in de politiek?


Wordt de nieuwe Lord of the Rings film een succes? – Video Take Podcast

In deze aflevering van Video Take bespreken we de nieuwe film in het universum van The Lord of the Rings die is aangekondigd. Daarnaast hebben we het over de releasedata van series van Disney en Marvel, de nieuwe trailers van Megalopolis, House of the Dragon en Dune: Prophecy en bespreken we wat we hebben gekeken.


Lord of the Rings: The Hunt for Gollum gaat over de verhalen waar Peter Jackson "geen tijd voor had" in zijn afgelopen films

The Lord of the Rings en The Hobbit regisseur Peter Jackson heeft gehint naar wat hij, Andy Serkis en Warner Bros. willen bereiken met Lord of the Rings: The Hunt for Gollum. Hij heeft gezegd dat hij aspecten van het verleden van personages zou willen bespreken "waarvoor hij geen tijd heeft gehad" in zijn laatste zes films.


René Karst: optreden voor Amalia zou zo speciaal zijn

René Karst zou het "zo speciaal" vinden om voor prinses Amalia op te treden. Dat zegt de 57-jarige zanger, bekend van zijn hit 'Atje Voor De Sfeer" tegen De Telegraaf. Amalia deelde in haar biografie, die in 2021 uitkwam ter ere van haar achttiende verjaardag, dat ze dat lied van Karst erg leuk vindt.


Steph Goossens blikt terug op Fata Morgana


Eloise hoort als één van de eersten nieuw album Billie Eilish

Eloise van Oranje behoorde woensdag tot de gelukkige fans die als eersten het album van Billie Eilish mochten beluisteren. De zangeres gaf een exclusieve luistersessie in New York, waar Eloise momenteel is voor haar stage.


Nieuwe album van Billie Eilish morgen uit, maar vanavond al bij Studio Brussel: "Typisch Billie en toch vernieuwend"

Studio Brussel mag exclusief het integrale album van Billie Eilish uitzenden, voor de wereldwijde release om middernacht. Luister vanaf 22 uur naar 'Hit me hard and soft' via VRT MAX. Het voorjaar van 2024 is dat van de vrouwelijke popsterren, want na Beyoncé, Taylor Swift en Dua Lipa brengt ook Billie Eilish (22) nieuwe muziek uit. Creatieve steun...


Sean Dhondt: “Ik word gek als ik dat niet kan doen”


Zorgen om dochter Philippe Geubels: “ik hoop dat het stopt”

Zorgen om dochter Philippe Geubels: “ik hoop dat het stopt”


België stikjaloers op Joost Klein

De mooiste cartoons van Charel Cambré


Twijfels bij Cyra Gwynth uit Familie: “enorm streng”


‘Wicked’ met Ariana Grande en Cynthia Erivo krijgt officiële trailer

De populaire musical Wicked krijgt dit najaar een filmversie. Daarin zullen we Ariana Grande zien in de rol van Glinda en Cynthia Erivo in de rol van de groene heks Elphaba. De film heeft nu een officiële trailer gekregen. Na verschillende teasers en foto’s heeft Universal Pictures nu de officiële trailer voor de film Wicked […] The post ‘Wicked’ met Ariana Grande en Cynthia Erivo krijgt officiële trailer appeared first on Newsmonkey.


Love Island-host vraagt of koning Charles haar programma kijkt

De Britse presentatrice Maya Jama heeft koning Charles gevraagd of hij naar haar datingshow Love Island kijkt. Dat deed de 29-jarige Jama tijdens een evenement op Buckingham Palace.


Kamal Kharmach: “Ik worstel daar nog steeds mee”

Kamal Kharmach: “Ik worstel daar nog steeds mee”


Eurovisiesongfestival 2024 - EBU zal beleid ten aanzien van vlaggen herevalueren na incident met EU-symbool

De European Broadcasting Union (EBU), de organisator van het Eurovisiesongfestival, heeft nooit de bedoeling gehad de vlag van de Europese Unie in diskrediet te brengen. Dat zegt de EBU in een brief aan Eurocommissaris Margaritis Schinas, die zich kwaad had gemaakt nadat een EU-vlag geweerd was uit de arena in het Zweedse Malmö waar het liedjesfestival zaterdag plaatsvond. De EBU zegt wel haar vlaggenbeleid in de aanloop naar de volgende editie...


Familie: Véronique kan haar ongenoegen niet verbergen


Deze gewezen Familie-actrice wordt in de bloemetjes gezet


Netflix deelt eerste plaatjes van komische sportserie met Kate Hudson

Hoe is het om als vrouw je plek te pakken in de veelal door mannen gedomineerde sportwereld? Het is een vraag die centraal staat in Running Point, een…


Staande ovatie en uitstekende Rotten Tomatoes-score voor 'Furiosa' na wereldpremière

Al vóór de wereldpremière kon het langverwachte Furiosa: A Mad Max Saga (2024) op een aantal lyrische reacties rekenen, maar inmiddels is de…


Dana Winner: “Dat betekent nog niet dat ze hun kans willen wagen”


Tom Van Grieken: "ik was amper 9 jaar toen het gebeurde"

Tom Van Grieken: "ik was amper 9 jaar toen het gebeurde"


Schoolklas Almere verrast bijna jarige Máxima met verjaardagslied

Koningin Máxima is donderdag na afloop van een werkbezoek in Almere alvast verrast voor haar verjaardag, die aanstaande vrijdag is. Een groot deel van groep 8 van de nabijgelegen basisschool Panta Rhei zette spontaan Lang zal ze leven in toen de koningin gemeenschapscentrum Huis van de Waterwijk verliet.


🎥 Heerlijk! Bekijk hier de trailer voor het nieuwe seizoen van de Tour de France-documentaires

Een lekker vooruitzicht voor de wielerfans en in het bijzonder voor de mensen die genoten hebben van het eerste seizoen. Het was al aangekondigd, maar de tweede reeks van de documentaireserie 'Tour de France: Unchained' komt eraan en verschijnt 11 juni online! Netflix kondigde dat op X aan en postte meteen de trailer voor het nieuwe seizoen erbij. Voor de duidelijkheid: het betreft een reeks over de Tour van 2023. In de trailer zien we onder...


Prinses Margriet krijgt bijna 20 jaar na man ook BeNeLux-prijs

Prinses Margriet neemt op zaterdag 25 mei de BeNeLux-Europe-Award 2024 in ontvangst. Zij doet dat tijdens de Academische Zitting van het BeNeLux-Universitair Centrum (B.U.C.) in Het Havenhuis in Antwerpen, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. Pieter van Vollenhoven, de echtgenoot van prinses Margriet, ontving de prijs in 2005 samen met de Belgische oud-politicus Herman De Croo.


Josje Huisman: “We hebben een week lang in de slaapkamer geleefd”


Linda De Win maakt tv-comeback in verkiezingsprogramma op Play4

Voormalig VRT-journaliste Linda De Win (67) maakt vanaf maandag 27 mei haar tv-comeback als een van de vast tafelgasten in 'De Verkiezingstafel' met Gert Verhulst op Play4 en GoPlay. Dat heeft de commerciële zender donderdag bekendgemaakt. In De Verkiezingstafel komen vanaf maandag 27 mei tot en met woensdag 5 juni, telkens om 22 uur, zeven politieke kopstukken aan het woord over "wat er leeft in de Vlaamse huiskamers". Premier Alexander De Croo...


Deze horrorfilms zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen

Weleens niet kunnen slapen na het zien van een horrorfilm? Dan kon je je misschien nog geruststellen met de gedachte dat het allemaal niet echt was wat je zag. Bij deze films kan dat echter niet, want ze zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen. Zelfs de films waarvan je het niet verwacht, zoals 'The Exorcist' (1973) en 'The Exorcism of Emily Rose' (2005). Zin om te griezelen? Klik dan door deze angstaanjagende galerij.


Kinderen van Steve Marriott verzetten zich tegen plannen van stiefmoeder om AI-versie van zijn stem te gebruiken voor nieuwe muziek

Nieuwe AI-versies van de muziek van overleden artiesten of oude muziekbands: het is een nieuw fenomeen waar de laatste maanden veel controverse over is ontstaan. Wie alvast voorstander is, is Toni Marriott. Zij is de derde vrouw van de overleden Steve Marriott, zanger van Small faces en Humble pie en heeft nu groen licht gegeven om zijn stem te geb...


Populaire actiethriller met 'Outlander'-ster Sam Heughan krijgt een vervolg

Geheel tegen ieders verwachting in is vandaag een vervolg aangekondigd op SAS: Rise of the Black Swan (2021), ook wel SAS: Red Notice genoemd. Hoewel…


🎥 Boze Van Aert en sneertje van Alaphilippe naar Lefevere: Netflix lost trailer van Tour-docu

Netflix heeft de eerste trailer voor het tweede seizoen van 'Tour de France: Au cœur du peloton' uitgebracht. Daarin zien we onder meer een boze Wout van Aert. Vorig jaar verscheen op Netflix het eerste seizoen van 'Tour de France: Au cœur du peloton'. Daarin werd er teruggeblikt op de Tour van 2022, met onder meer de ritzeges van Lampaert, Van Aert en Philipsen. Dit jaar komt Netflix dus met een tweede seizoen, waarvoor nu een eerste trailer op...


De mooiste foto's van Peter Van Asbroeck


Fraaie babynamen die met de letter V beginnen

Verne, Veerle of Vince... Er zijn zoveel fraaie babynamen die met de letter V beginnen. Maar welke kies je nu als er zoveel mooie jongens-, meisjes- en uniseksnamen zijn? Wij hebben een selectie voor je gemaakt!