ABBEY HOES START EEN DATINGBEDRIJF IN TRAILER NEDERLANDSE ROMCOM 'ROKJESNACHT'

Abbey Hoes speelt dit jaar de hoofdrol in Rokjesnacht (2024), een gloednieuwe romantische komedie van eigen bodem. Hoewel de titel doet vermoeden dat dit een vervolg is op Rokjesdag (2016), is niets minder waar. Dit wordt een opzichzelfstaand avontuur. De eerste beelden zijn nu te zien.

Matchmaker

Met alle datingapps zien velen door de bomen het bos niet meer. Maar Roos heeft hier iets op gevonden: door een menselijke matchmaker wordt je zorgvuldig gekoppeld aan je wederhelft. Dus niet meer oneindig swipen! Ze start haar bedrijf 'Blind Date' en koppelt vier singles. Met de hulp van kantoorgenoot Geurt organiseert ze de perfecte date-avond voor de mogelijke matches. Loopt het uit tot een succes?

Romcom-koning Johan Nijenhuis

De cast bestaat onder anderen uit Abbey Hoes, Leo Alkemade, Sinan Eroglu, Tineke Schouten en Patrick Martens. De romcom is geregisseerd door Johan Nijenhuis, die het genre domineert met hits als De beentjes van Sint-Hildegard (2020), Marokkaanse Bruiloft (2022), Onze jongens (2016), Gek van geluk (2017) en natuurlijk Rokjesdag.

Komend najaar in de bioscoop

Rokjesnacht draait vanaf 3 oktober in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht. Rokjesdag is nu te zien via Pathé Thuis en op Videoland.

2024-04-19T13:10:24Z dg43tfdfdgfd