'3 BODY PROBLEM'-STER EIZA GONZALEZ OVER SEIZOEN 2: 'BEST SPANNEND ALS ACTRICE'

Komt er een tweede seizoen van 3 Body Problem (2024– ) op Netflix? Hoewel het antwoord daarop nog niet definitief bekend is, denkt hoofdrolspeelster Eiza Gonzalez al na over de toekomst van haar personage Auggie. Wat hebben seriemakers Dan Weiss en Dave Benioff voor haar in petto?

'Ze is geen sympathiek personage'

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt de actrice hoe haar personage hard werd aangepakt in het eerste seizoen van de sciencefictionserie.

Auggie's verhaal is echt intens in seizoen 1. [Co-creators Dan [Weiss] en Dave [Benioff] en Alexander [Woo] gingen er echt voor. Als er één rol is in dat seizoen waar ze flink mee aan de slag zijn gegaan, dan is het Auggie wel. Ze hebben echt veel dingen gedaan die mensen niet hadden verwacht. Het is niet per se de bedoeling dat ze sympathiek is; ze is geen sympathiek personage. Ze is een vrouw die in een gecompliceerde staat verkeert en daar komt rommeligheid bij kijken.

Eiza Gonzalez

'Ik ben echt enthousiast'

De actrice benadrukt dat haar personage "wordt achtergelaten" aan het einde van seizoen 1, dus het is de vraag hoe ze in seizoen 2 zal verschijnen, mocht dit vervolg er komen. Door de ontwikkelingen van de personages in Game of Thrones (2011–2019), die van dezelfde makers is als van 3 Body Problem, heeft Gonzalez genoeg vertrouwen.

Auggie bevindt zich dus op een interessant breekpunt wanneer we haar ontmoeten in seizoen één, en uiteindelijk moet je altijd vertrouwen hebben in [je seriemakers], wetende wat Dan en Dave hebben gedaan met acht seizoenen van Game of Thrones (2011–2019). Ze weten waar ze met personages naartoe moeten en niet alles wat we op dit moment van een personage vinden, zal altijd zo blijven. Dus ik ben echt enthousiast over de mogelijkheid van een tweede seizoen en wat de mogelijkheden voor Auggie zijn. We laten haar technisch gezien achter aan het einde van seizoen één. Dus we weten niet waar ze nu zal zijn, fysiek en emotioneel, en dat is best spannend als actrice.

Eiza Gonzalez

Seizoen 2?

Hoewel dit één van de duurste series ooit is van Netflix, is 3 Body Problem nog altijd niet officieel verlengd met een tweede seizoen. Gedurende de eerste 14 dagen na release keken er zo'n 30 miljoen Netflix-abonnees naar de serie, dus qua kijkcijfers zit het in ieder geval wel snor. Wanneer zal Netflix met goed nieuws komen? Zodra de streamingdienst iets over een vervolg bekendmaakt, zullen wij hierover berichten. Op deze pagina blijf je op de hoogte omtrent al het nieuws van een mogelijk nieuw seizoen.

2024-04-23T13:50:33Z dg43tfdfdgfd