JOSH BROLIN IS EEN KEIHARDE RANCHER UIT WYOMING IN NIEUWE TRAILER AMAZON PRIME-WESTERN 'OUTER RANGE'

Prime Video heeft een nieuwe trailer onthuld voor het tweede seizoen van de mysterieuze westernserie Outer Range. In de trailer krijgen we een voorproefje van de angstaanjagende paranormale gebeurtenissen die het hoofdpersonage, gespeeld door Josh Brolin, meemaakt op zijn ranch in de wildernis van Wyoming.

In Outer Range volgen we Royal Abboutt, een stoere cowboy uit Wyoming, die vastberaden vecht voor zijn land en familie. Wanneer zijn schoondochter plotseling verdwijnt, stort hij zich in een mysterie dat diep geworteld lijkt te zijn aan de rand van de wildernis. Hij stuit op ondoorgrondelijke symbolen die in de stenen van het bos zijn uitgehouwen. Als zelfs militairen zijn boerderij binnenvallen, realiseert Abbott zich dat het mysterie wel eens een kwestie van nationale veiligheid zou kunnen zijn, een bovennatuurlijk fenomeen dat het leven zoals hij het kent bedreigt. In het tweede seizoen nemen spanningen in de stad nemen toe naarmate meer vreemde gebeurtenissen zich voordoen, waaronder de komst van een mysterieuze jonge vrouw genaamd Autumn en de terugkeer van Waylon, Royals vervreemde broer. Royal raakt geobsedeerd door het gat in de grond en de onmogelijkheid om zijn vrouw terug te halen. Hij gaat een gevaarlijke alliantie aan met Autumn, die beweert de sleutel tot Rebecca's terugkeer te hebben. Ondertussen onthult Waylon een duister geheim over hun familie en de ware aard van het gat.

Lees ook: 

Waargebeurde Netflix-parel 'Sorrow and Joy' gaat door merg en been: 'Zou haar dit niet kunnen vergeven'

Outer Range

Het eerste seizoen van Outer Range verscheen op 1 april 2022 op Amazon Prime Video werd overwegend positief ontvangen door critici, die op Rotten Tomatoes een 89%-score voor de reeks over hebben. De serie is ontwikkeld door Brian Watkins en Brolin is, naast het feit dat hij de hoofdrol speelt, net als Watkins ook betrokken als uitvoerend producent. Ook het productiebedrijf van Brad Pitt, Plan B Entertainment, is bij de productie betrokken. Naast Brolin zijn er in Outer Range rollen voor Imogen PootsLili TaylorTamara PodemskiTom Pelphrey en Lewis Pullman. Brolin, die onder meer te zien was in de film Sicario, speelde voor hij werd gecast in Outer Range al twintig jaar niet meer in een televisieproductie. Het tweede seizoen van Outer Range verschijnt op 16 mei op Prime Video. Hieronder is de nieuwe trailer te bekijken. 

2024-04-17T07:58:27Z dg43tfdfdgfd